Ρέθυμνο: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εσπερίδα για τις νέες τάσεις στον πρωτογενή τομέα

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε εσπερίδα στο Δημοτικό κατάστημα Νικηφόρου Φωκά στη Γωνιά στις 08-05-2024, σχετικά τις νέες τάσεις στον Πρωτογενή τομέα, με πρωτοβουλία του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για Αγροτικά Θέματα κ. Παυλάκη Εμμανουήλ και της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Οι εισηγήσεις από τον κτηνίατρο κ. Στεφανάκη Αλέξανδρο και τον γεωπόνο κ. Ροδινό Ευάγγελο σχετικά με τα Συστήματα διαχείρισης προβάτων και αιγών στις σύγχρονες απαιτήσεις και το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών – Οικολογικά σχήματα αντίστοιχα, ήταν πολύ ενδιαφέρουσες.

Εκτός από αγρότες της περιοχής,

την εσπερίδα παρακολούθησαν ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χνάρης Εμμανουήλ, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Σαρρής Μιχαήλ και Βάμβουκας Μιχαήλ, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών θεμάτων κ. Λαχνιδάκης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Λελεδάκης Δημήτρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λουκογιωργάκης Ευστάθιος, η Πρ/νη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Ρεθύμνου κ. Βυτινιώτου Ειρήνη και Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων.

Η Δ/νση Περιβάλλοντος  και Αγροτικής Ανάπτυξης και ο αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος με ανακοίνωσης τους ευχαριστούν τους εισηγητές και όλους τους παρευρισκόμενους και προτίθενται να διοργανώσουν κι άλλες εκδηλώσεις σε συνεργασία με φορείς, επιστήμονες και ερευνητικά – εκπαιδευτικά ιδρύματα. 

Keywords
Τυχαία Θέματα