Το κατάστημα Σκορδυλάκης στους βασικούς υποστηρικτές του 8ου Μαραθώνιου Κρήτης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου, ο 8ος Μαραθώνιος Κρήτης. Μία πολιτιστική και, κυρίως, αθλητική διοργάνωση που διεξάγεται στα Χανιά από το 2016.

Στηρίζοντας τις σημαντικές τοπικές αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις, το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Σκορδυλάκης, συνέβαλε με τον δικό του τρόπο στην επιτυχή υλοποίηση.

Συγκεκριμένα προσέφερε χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, στην

Μαριέλα Τσίπα, την πρώτη γυναίκα που τερμάτισε στον μαραθώνιο με χρόνο 3′:10”:20, αλλά και στους 3 νικητές των 5χλμ. Παντελή Νάτσιο (17′:19”), Νίκο Βλάχο (19′:24”), Μίνω Κοκογιαννάκη (19′:35”).

Παράλληλα, στελέχη του καταστήματος, συνέδραμαν και εθελοντικά στη διοργάνωση.

Άλλωστε, το κατάστημα Σκορδυλάκης, στηρίζει εδώ και χρόνια τον Μαραθώνιο Κρήτης, με διάφορους τρόπους, μαζί με άλλες τοπικές επιχειρήσεις.

Μάλιστα, η φετινή διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς η συμμετοχή των αθλητών που έλαβαν μέρος, αλλά και του κόσμου που βρέθηκε στους δρόμους και την παρακολούθησε, ήταν μεγαλύτερη από ποτέ.

Συνολικά, στην εκκίνηση του Μαραθωνίου έλαβαν μέρος 275 αθλητές και αθλήτριες , ενώ οι συνολικές συμμετοχές στους αγώνες των 2,5 km, των 5 και 10 km και το Μαραθώνιο, ξεπέρασαν τις 2.200!

Επόμενο ραντεβού, το 2025, στον 9ο Μαραθώνιο Κρήτης!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκορδυλάκης, 8ου Μαραθώνιου Κρήτης,skordylakis, 8ou marathoniou kritis