Pernod Ricard Hellas: Συνεχίζει την περιβαλλοντική της δράση στις ελληνικές ακτές

Η περιβαλλοντική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pernod Ricard Hellas σε συνεργασία με την iSea, για 3η χρονιά μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr και να κάνουμε μία βιώσιμη επιλογή από την παραλία έως το super market.

Η Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, πραγματοποιούν για 3η χρονιά την περιβαλλοντική δράση

“My Beach. Our Planet” με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τις ελληνικές παραλίες, και μας καλούν να γίνουμε μέρος της προσπάθειας, συμμετέχοντας στους καθαρισμούς 8 παραλιών σε όλη την Ελλάδα, τον Μάιο και τον Ιούνιο.

Έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ σημαντικό αποτύπωμα με τις δράσεις του 2022 και του 2023, με τον καθαρισμό 145.000 τ.μ. παραλιών σε όλη την Ελλάδα, η περιβαλλοντική πρωτοβουλία συνεχίζει το ταξίδι της στις ελληνικές παραλίες που πλήττονται από τη ρύπανση στην Αττική, στον Βόλο, στην Καλαμάτα και στη Θεσσαλονίκη με την ενεργή συμμετοχή εθελοντών και την καθοδήγηση της iSea. Η δράση “My beach. Our planet” συνεχίζει και φέτος την συνεργασία με το πρόγραμμα για την ανακύκλωση αποτσίγαρων «Γόπα Project», στο πλαίσιο της οποίας θα τοποθετηθούν σταχτοδοχεία στις παραλίες όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθαρισμοί, συμβάλλοντας με ακόμη μια ενέργεια στην προστασία των παραλιών από τη ρύπανση.

Το φετινό πρόγραμμα των καθαρισμών στις παραλίες διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 18 Μαΐου, Παραλία Αναβύσσου Κυριακή 19 Μαΐου, Γαλήνη Βούλα Σάββατο 25 Μαΐου, Αλυκές Βόλος Κυριακή 26 Μαΐου, Άναυρος Βόλος Σάββατο 1 Ιουνίου, Παραλία Δυτικής Καλαμάτας Κυριακή 2 Ιουνίου, Βοτσαλάκια Πειραιάς Σάββατο 15 Ιουνίου, Αγ. Τριάδα Θεσσαλονίκη Κυριακή 16 Ιουνίου, Eθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού Θεσσαλονίκη

Τα βήματα για τη συμμετοχή μας στους εθελοντικούς καθαρισμούς παραλιών του “My beach. Our planet” είναι απλά:

Δηλώνουμε συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στο mybeachourplanet.gr, επιλέγοντας τον καθαρισμό που μας ενδιαφέρει Παρευρισκόμαστε στον καθαρισμό την ορισμένη μέρα στην παραλία ή τις παραλίες που έχουμε επιλέξει (η συμμετοχή αφορά άτομα άνω των 18 ετών) Η iSea παρέχει επαναχρησιμοποιούμενα γάντια και σάκους, και διαχωρίζει τα απορρίμματα σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα, ενώ στο τέλος φροντίζει για την διαχείριση τους σε συνεργασία με τους Δήμους Νερό και επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια παρέχονται από την iSea Εμείς θα χρειαστεί να εξοπλιστούμε μόνο με το καπέλο μας! Η Pernod Ricard Hellas μας επιβραβεύει για τη συμμετοχή μας και την οικολογική επιλογή μας με ένα βιώσιμο δώρο.

Παράλληλα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στο πλαίσιο της δράσης “My Beach. Our Planet”, και φέτος η Pernod Ricard Hellas θα παρέχει εκπαίδευση και εξοπλισμό για την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών λειτουργίας σε επαγγελματίες εστίασης σε beach bars.

Τέλος, φέτος για πρώτη φορά, πέρα από την εθελοντική συμμετοχή μας στους καθαρισμούς, μπορούμε να βοηθήσουμε κι από το … super market: Από τις 5 έως τις 18 Ιουνίου, επιλέγοντας προϊόντα της Pernod Ricard Hellas στα συνεργαζόμενα super markets, συμβάλλουμε στον καθαρισμό 40 χλμ. παραλιών από την iSea, με την υποστήριξη της Pernod Ricard Hellas.

Μαζί κάνουμε την αλλαγή για τον πλανήτη μας, συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική πρωτοβουλία “My Beach. Our Planet”.

Για τη δική σου παραλία, για τον δικό μας πλανήτη!

Keywords
Αναζητήσεις
pernod-ricard-hellas-synechizei-tin-perivallontiki-tis-drasi-stis-ellinikes-aktes.htm
Τυχαία Θέματα