Realme: Τα φιλόδοξα σχέδια για την ελληνική αγορά smartphones -Οι προσδοκίες για το realme 12 Pro 5G

Στόχος της Realme είναι η Ελλάδα να αποτελέσει κόμβο για την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η realme ξεκίνησε το 2024 ένα μετασχηματιστικό ταξίδι, αλλάζοντας σλόγκαν σε "Make it real" (Κάντο πραγματικότητα). Με όραμα να γίνει μια από τις κορυφαίες 5 παγκόσμιες μάρκες, η realme ανακοινώνει αύξηση των επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη κατά 470%.

Σύμφωνα με τη διοίκηση, η εταιρεία

στρέφεται πλέον στην μακροπρόθεσμη, υψηλής ποιότητας ανάπτυξη, ενσωματώνοντας τη δέσμευσή της να ξεπεράσει τα όρια και να επαναπροσδιορίσει τις εμπειρίες των mainstream smartphones.

Αυτή η στρατηγική στροφή δεν αντικατοπτρίζει μόνο τις φιλοδοξίες της realme για ανάπτυξη, αλλά ενισχύει και την αφοσίωσή της στο να διαμορφώσει το μέλλον της mobile τεχνολογίας, ώστε να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Έχει παρουσία σε 61 αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Νότιας Ασίας, της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, και έχει μια παγκόσμια βάση χρηστών άνω των 140 εκατομμυρίων.

Σε ό,τι αφορά το σύνολο της ελληνικής αγοράς smartphones η Real me με μερίδιο 5% κέρδισε τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στη χώρα το 2023 και φιλοδοξεί να αυξήσει το μερίδιό της σε 8% μέσα στο 2024.

Σύμφωνα με τον Dusan Tomasevic, επικεφαλής πωλήσεων της εταιρείας για τα Βαλκάνια, η realme φιλοδοξεί να ενισχύσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά μέσα από το νέο κινητό που παρουσίασε το βράδυ της Τρίτης.

«Θέλουμε να γίνουμε το νούμερο 1 brand της αγοράς για smartphones μεταξύ των νεανικών κοινών» είπε ο Dusan Tomasevic, σημειώνοντας ότι για το σύνολο του 2023 η εταιρεία διέθεσε στην παγκόσμια αγορά πάνω από 200 εκατ. συσκευές smartphones.

Στόχος της Realme είναι η Ελλάδα να αποτελέσει κόμβο για την παρουσία της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη χώρα μας, η Realme σκοπεύει στον συνεχή εμπλουτισμό των επιλογών, που προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές, ενώ ενισχύει το εν Ελλάδι γραφείο της για την προώθηση των συσκευών της.

Σύμφωνα με στελέχη της κινεζικής εταιρείας η ελληνική αγορά είναι η πρώτη σε μερίδιο αγοράς σε Βαλκάνια και Τσεχία, ενώ σχεδιάζει τον επόμενο μήνα να φέρει στην Ελλάδα τη σειρά φθηνών κινητών μέχρι 200 ευρώ. Ωστόσο εκτιμούν ότι οι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα χρήματα για ένα κινητό, καθώς είναι πιο απαιτητικοί από τις συσκευές τους.

Keywords
Αναζητήσεις
realme-ta-filodoxa-schedia-gia-tin-elliniki-agora-smartphones--oi-prosdokies-gia-to-realme-12-pro-5g.htm
Τυχαία Θέματα