Νέα Country Manager στην Ferrero Greece

H Εύη Γιαννίση.

H Εύη Γιαννίση αποτελεί πλέον Country Manager της Ferrero International SA Greece., ενώ συμπεριλαμβάνεται και στους διαχειριστές της εταιρείας.

Mέχρι πρότινος και για τα τελευταία 11 χρόνια αποτελούσε την Marketing Manager της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαχειριστής της ελληνικής θυγατρικής της Ferrero παραμένει και ο Simone Spada, ο οποίος μέχρι τον φετινό Ιανουάριο αποτελούσε τον Managing Director της Ferrero για Ελλάδα, Μάλτα και Κύπρο

αλλά πλέον φαίνεται να έχει αναλάβει και την αγορά των Βαλκανίων, μοιράζοντας τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Ζάγκρεμπ.

Σημειώνεται πως η εταιρεία κατέγραψε σημαντική ενίσχυση τζίρου στην τελευταία χρήση (1η Σεπτεμβρίου 2022 έως και 31η Αυγούστου 2023). Σύμφωνα με τις επίσημες οικονομικές καταστάσεις, ο κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 53,88 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 12,59% σε σχέση με αυτόν της προηγούμενης χρήσης,

Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 1,35 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,25% (1,2 εκατ. ευρώ) και σαν ποσοστό επί του κύκλου εργασιών ανέρχονται σε 2,50% σε σχέση με το 2,51% της προηγούμενης χρήσης. Από την άλλη, όμως, τα κέρδη μετά φόρων κατέγραψαν υποχώρηση 14,64% από 1,1 εκατ. ευρώ σε 975.839 ευρώ.

Σύμφωνα, πάντως, με όσα αναφέρονται στην οικονομική έκθεση, η τελευταία χρήση «είχε θετικές επιπτώσεις στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, λόγω της εξαιρετικής σύνθεσης του πελατολογίου και της αποτελεσματικής διαχείρισης των σχετικών κινδύνων (επιτοκιακός κίνδυνος, κίνδυνος έλλειψης ρευστότητας κ.λπ.)».

Keywords
Αναζητήσεις
nea-country-manager-stin-ferrero-greece.htm
Τυχαία Θέματα