Ηρεμολόγιο Δευτέρας 13/05/2024

● Τώρα που κατακάθεται ο κουρνιαχτός από την επέλαση των ψυχικά νοσούντων ανθρώπων που μασκαρεύονται και κάνουν κομπαρσιλίκια στη Eurovision υμνώντας τον Σατανά και την ομοφυλοφιλία, καλό είναι να εξετάσουμε κάπως πιο ψύχραιμα και αποστασιοποιημένα τι εκπροσωπεί όλο τούτο.

● Ο νομικός Τηλέμαχος Χορμοβίτης, στον λογαριασμό του στο facebook, έγραψε μια ενδιαφέρουσα άποψη για το θέμα:

● «Για να ικανοποιήσει τον απύθμενο ναρκισσισμό του, ο Βαρουφάκης είχε

αλλάξει με το έτσι θέλω την ορθογραφία του μικρού του ονόματος, έκοψε το ένα νι και το έκανε… Γιάνης. Για να ικανοποιήσουν τον δικό τους ναρκισσισμό και τη δικιά τους κωμική επιδειξιομανία, όλοι αυτοί που στις μέρες μας αυτοπροσδιορίζονται ως non binary (δηλαδή ούτε άντρας ούτε γυναίκα) όχι μόνο αλλάζουν τα φώτα στην ελληνική γλώσσα χρησιμοποιώντας λάθος άρθρα και αντωνυμίες και γελοίες καταλήξεις (“τα φοιτητά”…) , αλλά αρνούνται και την ίδια τη βιολογία, την ίδια πραγματικότητα. […]

● Βέβαια, όσο και να δακρύζουν από συγκίνηση οι προοδευτικές ελίτ, σε αυτόν τον παλιόκοσμο θα είσαι είτε άντρας είτε γυναίκα, άλλο φύλο δεν είναι διαθέσιμο. Και όσο και να χτυπιέται ο τραγουδιστής της Ελβετίας, πάλι στο ανδρικό φύλο θα ανήκει. Γιατί καθένας έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι ψεκασμένη σαχλαμάρα τού έρθει στο κεφάλι, αλλά και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε κάθε δικαίωμα να μην υιοθετούμε αυτές τις φαντασιώσεις και να στεκόμαστε απέναντί τους, ειδικά όταν δημιουργούν άπειρα κοινωνικά προβλήματα (βλέπε βιολογικά άνδρες σε γυναικείους αθλητικούς αγώνες και σε χώρους αποκλειστικά για γυναίκες) και απειλούν τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών.

● ΥΓ.: Ηταν κωμική η χθεσινή προσπάθεια των Ελλήνων παρουσιαστών της Eurovision να αποκαλούν τον Νemo με το “πολιτικά ορθό” ουδέτερο άρθρο. Ολο μπερδεύονταν και χρησιμοποιούσαν αρσενικό άρθρο και όλο το διόρθωναν κάθιδροι στο πιτς φιτίλι, γιατί ήξεραν οι καημένοι ότι, αν έμπαιναν στο στόχαστρο της oρθοπολιτικής αστυνομίας, δεν θα έβρισκαν δουλειά ούτε στο τηλεμάρκετινγκ.

● ΥΓ.2: Δεν είναι τυχαίο πως αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται πιο συχνά ως non binary είναι καλλιτέχνες, δηλαδή το επάγγελμα στο οποίο υπάρχουν οι περισσότεροι νάρκισσοι που προσπαθούν εναγωνίως να τραβήξουν την προσοχή (μάλιστα, πολλοί από αυτούς δεν είναι καν γκέι αλλά, επειδή νιώθουν ότι η ετεροφυλοφιλία τους τούς έχει αφήσει πίσω στη woke εποχή μας, επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν έναν κούφιο όρο που δεν σημαίνει απολύτως τίποτε αλλά τους δίνει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια προοδευτισμού και διαφορετικότητας. Αξιολύπητοι)».

π

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρεμολόγιο Δευτέρας 13052024,iremologio defteras 13052024