Βιβλίο για τη Γάζα το δώρο του Ερντογάν

• Δεν πρέπει να αισθάνθηκε και τόσο καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το δώρο που του έκανε ο Ταγίπ Ερντογάν. Σταθερός υποστηρικτής των Παλαιστινίων και πολέμιος του Νετανιάχου, ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε στον πρωθυπουργό ένα βιβλίο για τη Γάζα. Δώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό, δεδομένης της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή και της διαφορετικής προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας.

• Ο διερμηνέας του Τούρκου προέδρου αποκάλεσε κάποια στιγμή τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Κωνσταντίνο». Η…

σκιά και το όνομα του πατέρα του κυνηγούν τον πρωθυπουργό.

• Δεν υποδέχτηκε τον Τούρκο πρόεδρο στο Μέγαρο Μαξίμου μόνο ο πρωθυπουργός, αλλά και ο σκύλος του, ο Πίνατ, που στα φωτογραφικά και τηλεοπτικά πλάνα ήταν ανάμεσα στους δύο ηγέτες διεκδικώντας το δικό του μερίδιο δημοσιότητας και δόξας. Δεν ξέρουμε αν ήταν και στη… συνάντηση των δύο ο Πίνατ, πάντως ο Τούρκος δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, ούτε καν τον κοίταξε!

• Περίπου 10 αυτοκίνητα περιελάμβανε η συνοδεία του Τούρκου προέδρου, που βρισκόταν σε «ασφυκτικό κλοιό».

• Οταν ο Τούρκος πρόεδρος έμπαινε στο Προεδρικό Μέγαρο, οι κάμερες «συνέλαβαν» άνδρες της ασφάλειάς του να μεταφέρουν με μεγάλη προσοχή το δώρο του προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που ήταν ένα βάζο. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσέφερε, από την πλευρά της, στον Τούρκο πρόεδρο μια μαρμάρινη πιατέλα.

• Ντολμαδάκια, ταραμοσαλάτα, ψάρι, καλαμαράκια, χαλβά και φρούτα είχε το γεύμα εργασίας της Ολομέλειας του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο παρακάθησαν ο πρωθυπουργός, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι υπουργοί τους.

Δείτε επίσης: Χάος στην Αθήνα λόγω των μέτρων ασφαλείας!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιβλίο, Γάζα, Ερντογάν,vivlio, gaza, erntogan