Bitcoin: Έγινε το 8ο μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο-Ξεπέρασε το ασήμι

Η ανοδική πορεία του Bitcoin συνεχίζεται, με το περιουσιακό στοιχείο να καταγράφει νέο υψηλό όλων των εποχών, ξεπερνώντας τα 72.000 δολάρια.

Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του έχει κερδίσει περισσότερο από 60% από την αρχή του έτους και η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς του έχει εκτιναχθεί σε πάνω από 1,4 τρισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά.

Έτσι, το Bitcoin πλέον κατάφερε να γίνει το 8ο μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο, «εκτοπίζοντας» από τη συγκεκριμένη

θέση το ασήμι.

Το δημοφιλές κρυπτονόμισμα βρίσκεται πάνω και από το Meta (Facebook) στην πρώτη δεκάδα.



Στα τέλη Φεβρουαρίου που το Bitcoin κατάφερε να μπει στο Τop 10, ξεπερνώντας το Berkshire Hathaway του Warren Buffett, η τιμή του κρυπτονομίσματος κυμαινόταν γύρω στα 60.000 δολάρια. Το Meta και το ασήμι ήταν πολύ πιο μπροστά, αλλά χρειάστηκε στο Bitcoin λιγότερο από δύο εβδομάδες για να τα ξεπεράσει και τα δύο.

Οι επόμενοι στόχοι (Alphabet και Amazon) φαίνονται αρκετά μακρινοί τώρα, επισημαίνει το CryptoPotato, καθώς η τιμή του Bitcoin θα πρέπει να ξεπεράσει τα 85.000 δολάρια (αύξηση 20% περίπου) για να ξεπεράσει τη μητρική εταιρεία της Google και τα 94.000 δολάρια (30%) για να προσπεράσει τον κολοσσό του Jeff Bezos .

Αυτά τα νούμερα φαίνονται λίγο… τραβηγμένα αυτή τη στιγμή, αλλά το γεγονός ότι το Bitcoin έχει κερδίσει περισσότερο από 60% από την αρχή του 2024 και 40% μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες το καθιστά… ικανό για όλα!

#Bitcoin #ασήμι #κρυπτονομίσματα #χρυσός
Keywords
Αναζητήσεις
bitcoin-egine-to-8o-megalytero-chrimatooikonomiko-periousiako-stoicheio-xeperase-to-asimi.htm
Τυχαία Θέματα