Mυλωνάκης-Ελληνική Λύση: Aπό το Σεπτέμβριο στηνόταν το χτύπημα περί «αποστασιών»

Σε δηλώσεις του στο Open, αλλά και στο Action 24, ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης που μαζί με την κ. Αλεξοπούλου αποχώρησαν από την Ελληνική Λύση, δίνει τη δική του οπτική για τα δημοσιεύματα περί «αποστασίας» προς τη ΝΔ, αλλά και τη στάση του Κυριάκου Βελόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Πρόεδρο του κόμματος έγιναν νύξεις περί επαφών των δύο βουλευτών με τη ΝΔ, για αυτό και τους παρέπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, η οποία τους επέβαλε αρχικά να είναι υποψηφίοι σε διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες από αυτές που εκλέχθηκαν.

Οι δύο βουλευτές δεν το δέχτηκαν και αποχώρησαν, με τον κ. Βελόπουλο μάλιστα να αφήνει βαριές αιχμές.

Σε δηλώσεις του στο Action24, o Αντώνης Μυλωνάκης κατήγγειλε πως «από το Σεπτέμβριο στηνόταν αυτό το χτύπημα, το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών.

«Γιατί εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα».

Μιλώντας στο Open ανέφερε:

«Είμαι στεναχωρημένος. Είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας βγαλμένο από το εσωτερικό του κόμματος. Την τελευταία ημέρα διάλυσης της Βουλής να σου αλλάζει περιφέρεια; Με αυτό το πράγμα σε απαξιώνουν. Χθες το βράδυ μαθαίνω από το ευρύτερο περιβάλλον του προέδρου ότι είχε οργανωθεί αυτό το σενάριο από τον Σεπτέμβριο.

Μου λένε ότι η εξόντωσή σου θα έρθει την ώρα που πρέπει και ήρθε τελικά από ένα δημοσίευμα την ημέρα που βγήκε ο Βελόπουλος στο κανάλι. Είμαστε φίλοι με τον Κυριάκο Βελόπουλο, έτρεξα να τον βοηθήσω και ξαφνικά μαθαίνω ότι με πρόδωσε».

Tέλος, στον ΣΚΑΪ, ο κ. Μυλωνάκης συμπλήρωσε πως ο κ. Βελόπουλος έχει πέσει σε πλάνη:

«Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο. Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα.

Δεν θα έστελνα απολογητικό υπόμνημα, δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν δεν έχω κάνει κάτι. Ποτέ δεν είχα δει τον κ. Δημητριάδη εκτός από την ημέρα που ήρθε και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είμαι μέλος για τις υποκλοπές».

MΥΛΩΝΑΚΗΣΕλληνική ΛύσηΒΟΥΛΕΥΤΗΣΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα