Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές

Τη βεβαιότητα ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναδειχθεί δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτιμώντας παράλληλα ότι ένα ισχυρό αποτέλεσμα θα προκαλέσει πολιτικές εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Alpha ανέφερε πως το κόμμα του θα αναδειχθεί δεύτερο στις Ευρωεκλογές, ενώ παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν την

πλάτη και να μην δώσουν την ψήφο τους σε «κόμματα-πάρκινγκ της Νέας Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως «η άποψή μου είναι ότι η Νέα Δημοκρατία με το 41% καβάλησε μεγάλο καλάμι» και συνέχισε αναφέροντας πως ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα φέρει σοβαρή και δυνατή αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία αλλά και σκληρές μάχες των ευρωσοσιαλιστών στην Ευρώπη, για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες.

Πρόσθεσε δε, πως με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις κάλπες του Ιουνίου η κυβέρνηση Μητσοτάκη «θα αλλάξει τροπάριο» και θα κάνει πράγματα, όπως να ενισχύσει το ΕΣΥ ή να δει γενικότερα και να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές ανισότητες.

Στην συνέχεια, χαρακτήρισε «σαχλαμάρες» τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ζητώντας εκλογές με παρατηρητές και επαναλαμβάνοντας την πεποίθηση πως ο πρωθυπουργός προτιμά να έχει αντίπαλο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ δεν θα φοράω καπέλα και θα λέω διάφορα. Το life style χρειάζεται όριο.

Χρειάζεται θεσμική και μαχητική αντιπολίτευση», είπε ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην εμφάνισή του στο TikTok με το βίντεο από την Κρήτη με τους μαγειρεμένους χοχλιούς από τη μητέρα του.

Για την Ελληνική Λύση αλλά και για το κόμμα του Ανδρέα Λοβέρδου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν χρειάζεται να ψηφίσουμε κόμματα που είναι πάρκινγκ του κ. Μητσοτάκη». «Η ΝΔ κούρασε», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «δεν μπορεί να είναι προτεραιότητα η χειραγώγηση της κοινής γνώμης, αντί η διαλεύκανση του τι προκάλεσε την τραγωδία των Τεμπών».

Σχετικά με τις Ευρωεκλογές και την ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του κόμματος συμπλήρωσε πως το «ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόσμημα στο οποίο συμμετέχουν σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους, από τον αθλητισμό είναι ο Ζαγοράκης και η Άννα Βερούλη. Εγώ δεν κατηγορώ, τιμώ τον Πύρρο Δήμα γιατί έκλαψε όλη η Ελλάδα με την εθνική επιτυχία του».

«Ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ που πήραμε εναν ευρωβουλευτή της ΝΔ στο ψηφοδέλτιό μας. Την ίδια στιγμή που αυτοί έκαναν μεταγραφή τον ίδιο τους τον αρχηγό από τη Νέα Δημοκρατία» εννοώντας τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη.

{https://twitter.com/androulakisnick/status/1778098511294165133}

Τέλος, ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Το αποτέλεσμα της 9ης Ιουνίου είναι που θα πιέσει την κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. Δηλαδή το ισχυρό ΠΑΣΟΚ».

#Ανδρουλάκης #Πασοκ #ευρωεκλογές #Νέα_Δημοκρατία #Μητσοτακης #ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Αναζητήσεις
androulakis-to-pasok-tha-einai-deftero-komma-stis-evroekloges-1.htm
Τυχαία Θέματα