Μπίστης για υποψηφιότητα Τζουμάκα: Να κάνει πίσω η γενιά μας

Να το ξανασκεφτεί κάλεσε τον Στέφανο Τζουμάκα που έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μπίστης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή (16/7).

«Με το θάρρος που μου δίνει η μακρόχρονη φιλική, ανθρώπινη και συναγωνιστική σχέση, θέλω να ζητήσω από τον Στέφανο να το ξανασκεφτεί. Όχι γιατί δεν μπορεί , ούτε γιατί πρέπει να υποχωρήσει στις αθλιότητες που γέμισαν ήδη το διαδίκτυο.

Αλλά γιατί ήρθε ο καιρός η γενιά μας να κάνει λίγο πίσω. Όχι να αποστρατευτεί όπως εύχονται οι πολέμιοι της αλλά να μην είναι στην πρώτη γραμμή», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τον Παύλο Πολάκη και γενικότερες συμπεριφορές, επεσήμανε: «Η εχθροπάθεια δεν ταιριάζει στην Αριστερά. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όταν ο Καμμένος φώναζε ''στα τέσσερα στα τέσσερα'' υπήρχε ένα κομμάτι της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που επικροτούσε. Καθόλου τυχαία όλοι αυτοί- η μια μάλιστα είναι αρχηγός κόμματος που θεωρεί ξεπερασμένη την διαφορά Αριστεράς Δεξιάς και στέλνει καρδούλες - είναι τώρα λυσσασμένα απέναντι μας. Μας φωνάζουν ''στα τέσσερα, στα τέσσερα''. Μακριά λοιπόν από τέτοιες συμπεριφορές. Πιο κοντά στο ύφος και το ήθος της Ανανεωτικής Αριστεράς».

ΜπίστηςΣΥΡΙΖΑΤζουμάκαςΚΕ ΣΥΡΙΖΑΠολάκης
Keywords
Αναζητήσεις
bistis-gia-ypopsifiotita-tzoumaka-na-kanei-piso-i-genia-mas.htm
Τυχαία Θέματα