Επιμένει ο Μπάλντουιν: Δεν πάτησα εγώ τη σκανδάλη

Ο Άλεκ Μπάλντουιν επιμένει ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη του μοιραίου όπλου που σκότωσε την διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας «Rust»Χαλίνα Χάτσινς, παρά τα όσα αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση του FBI.

Σύμφωνα με αυτή, το μοιραίο όπλο «δεν θα μπορούσε να πυροδοτηθεί αν κάποιος δεν τραβούσε τη σκανδάλη». Από τη στιγμή που ο γνωστός ηθοποιός κρατούσε το όπλο, μόνο εκείνος θα μπορούσε να έχει τραβήξει την σκανδάλη.

Παρόλα αυτά, μιλώντας στο «The Chris Cuomo

Project», ο γνωστός ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη και τονίζει ότι οι έρευνες θα έπρεπε να επικεντρωθούν στο «ποιος γέμισε το όπλο με σφαίρες».

«Όλοι στο πλατό ξέρουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία τι κάνεις, αυτοί που θέλουν να σε καταστρέψουν θα το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Έκανε επίσης λόγο για «ψευδείς ειδήσεις» όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν.

«Τίποτα δεν πρόκειται να φέρει πίσω αυτή τη γυναίκα. Αυτή είναι νεκρή. Έχει ένα αγοράκι. Αυτή είναι η πραγματική τραγωδία. Όλα όσα είπαμε δεν έχουν σημασία – εγώ, ο Τύπος. Το θέμα μου είναι ότι η πραγματική τραγωδία είναι αυτό που συνέβη σε αυτή τη γυναίκα», είπε ακόμα.

ΜπάλντουινΣΚΑΝΔΑΛΗRust
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα