ΗΠΑ: «Υγιής και ακμαίος» ο Μπάιντεν, έδειξε το τσεκ απ

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «συνεχίζει να είναι ικανός για να εκτελεί τα καθήκοντά του», έγραψε ο γιατρός του την Τετάρτη μετά τη διεξαγωγή του ετήσιου τσεκ απ του, το οποίο αναμενόταν με ενδιαφέρον καθώς ο 81χρονος επιδιώκει να επανεκλεγεί τον Νοέμβριο.

Ο Δρ. Κέβιν Ο’ Κόνορ, ο γιατρός του Μπάιντεν, έγραψε ότι ο πρόεδρος προσαρμόζεται καλά σε μια νέα συσκευή που βοηθά στον έλεγχο της άπνοιας ύπνου του και νιώθει κάποια ενόχληση στο ισχίο, αλλά επίσης ασκείται πέντε φορές την εβδομάδα.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν είναι ένας υγιής, δραστήριος, ακμαίος, 81χρονος άνδρας που παραμένει ικανός να εκτελεί επιτυχώς τα καθήκοντα της προεδρίας», είπε ο Ο' Κόνορ σε ένα εξασέλιδο σημείωμα για την υγεία του Προέδρου, μετά το τσεκ απ που διήρκεσε περισσότερες από 2 1/2 ώρες.

Στο σημείωμά του πρόσθεσε ότι ο Μπάιντεν «αισθάνεται καλά και η φετινή φυσική κατάστασή του δεν δημιουργεί νέες ανησυχίες».

Ο γηραιότερος Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, ο Μπάιντεν θα ήταν 86 ετών μέχρι το τέλος μιας δεύτερης θητείας, αν κερδίσει.

Παρόλα αυτά, οι ψηφοφόροι, όσο πλησιάζουν οι φετινές εκλογές, έχουν επιφυλάξεις για την ηλικία του Μπάιντεν, βλέποντας τις γκάφες του, τον βήχα του, το αργό περπάτημά του και την πτώση από το ποδήλατό του.

#ΗΠΑ #Μπάιντεν #τσεκ_απ #ΠΡΟΕΔΡΟΣ_ΤΩΝ_ΗΠΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ
Keywords
Αναζητήσεις
ipa-ygiis-kai-akmaios-o-bainten-edeixe-to-tsek-ap.htm
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, Υγιής, Μπάιντεν,ipa, ygiis, bainten