Ιράν: Η επιχείρηση «Αληθινή Υπόσχεση» τιμωρία για τα «ισραηλινά εγκλήματα»

«Αληθινή Υπόσχεση» έχει ονομάσει το Ιράν την επίθεση εναντίον του Ισραήλ. Οι Φρουροί της Επανάστασης αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους πως η επιχείρηση αυτή αποτελεί «μέρος της τιμωρίας του Ισραήλ» για τα «πολυάριθμα εγκλήματά του».

Υπενθυμίζεται πως δεκάδες ιρανικά drones εκτοξεύθηκαν με στόχο το Ισραήλ, ενώ και πύραυλοι Κρουζ σημαδεύουν στρατιωτικούς στόχους.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, ο χρόνος πτήσης των μη επανδρωμένων αεροσκοφών μπορεί να διαρκέσει ώρες. Ειδικός που έδωσε συνέντευξη στο Channel12, ο στρατηγός εν αποστρατεία Amos Yadlin, λέει ότι τα μη επανδρωμένα

αεροσκάφη είναι εξοπλισμένα με 20 κιλά εκρηκτικών το καθένα και ότι η αεράμυνα του Ισραήλ είναι έτοιμη να τα καταρρίψει.

Τα μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και των συμμάχων, όπως μεταδίδεται, θα προσπαθήσουν να εξουδετερώσουν τα ιρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προτού φτάσουν στο Ισραήλ.

Γίνονται αναφορές για πρώτη γραμμή άμυνας από τις ΗΠΑ σε Συρία και Ιράκ, ενώ φυσικά το Ισραήλ έχει ενεργοποιήσει το Iron Dome για να αποκρούσει την επίθεση.

Θυμίζουμε πως η επίθεση έρχεται μετά την πρόσφατη επίθεση του Ισραήλ στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό, από την οποία σκοτώθηκαν 16 άτομα.

#Ιράν #ISRAEL
Keywords
Αναζητήσεις
iran-i-epicheirisi-alithini-yposchesi-timoria-gia-ta-israilina-egklimata.htm
Τυχαία Θέματα
Ιράν, Αληθινή Υπόσχεση,iran, alithini yposchesi