ΚΤΕΛ Κηφισού: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών-Ένας τραυματίας

Αιματηρή συμπλοκή έγινε λίγο μετά τις εννιά το βράδυ της Πέμπτης (28/3) σε κατάστημα κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού, με αποτέλεσμα ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 35 ετών να έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο θώρακα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άνδρας πυροβόλησε εναντίον του στο χέρι και τα πλευρά, την ώρα που το θύμα έτρωγε σε κατάστημα μαζί με άλλους δύο.

Ο άνδρας πυροβόλησε με απίστευτη ψυχραιμία τέσσερις φορές. Στο βίντεο διακρίνεται ακόμα ένα άτομο από την παρέα που έπεσε θύμα των πυροβολισμών, να αρπάζει

μία καρέκλα και να κινείται προς τον δράστη.

Ακόμα διακρίνονται οι σκηνές πανικού που ακολούθησαν τους πυροβολισμούς, καθώς φαίνεται μία πελάτισσα που έτρωγε μόνη της να τρέχει έντρομη προς την κουζίνα για να κρυφτεί.

Να σημειωθεί, πως το επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης και τα θύματα ήταν αλλοδαποί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο χέρι και στα πλευρά ένας 28χρονος κουρδικής καταγωγής.

Σε σταθερή κατάσταση ο τραυματίας

Ο νεαρός προσπάθησε να μπει σε ένα ταξί από αυτά που υπάρχουν στην πιάτσα του σταθμού, ωστόσο κατέρρευσε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ «Γ. Γεννηματάς», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργείο με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο τέσσερις κάλυκες, ενώ έγιναν τέσσερις προσαγωγές. Ωστόσο, και τα τέσσερα άτομα αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν σχετίζονταν με την υπόθεση, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητάει τον δράστη.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη κυρίως μέσα από τις μαρτυρίες των δύο φίλων του τραυματία.

#ΚΤΕΛ_ΚΗΦΙΣΟΥ #ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ #διαπληκτισμός #τραυματίας
Keywords
Αναζητήσεις
ktel-kifisou-vinteo-ntokoumento-apo-ti-stigmi-ton-pyrovolismon-enas-travmatias.htm
Τυχαία Θέματα