Ο Μπάιντεν νικητής στη Νότια Καρολίνα-«Θα νικήσουμε ξανά τον Τραμπ»

12:14 4/2/2024 - Πηγή: Reporter

Η Νότια Καρολίνα, η πολιτεία που προώθησε τον Τζο Μπάιντεν για το χρίσμα των Δημοκρατικών πριν από τέσσερα χρόνια, έδωσε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ την πρώτη επίσημη νίκη του στην προκριματική εκστρατεία του 2024 το Σάββατο (3/2).

Σε ένα αποτέλεσμα που ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενο, ο Μπάιντεν επικράτησε των δύο βασικών αντιπάλων του, του βουλευτή της Μινεσότα Ντιν Φίλιπς και της συγγραφέως Μαριάν Γουίλιαμσονn. Ο Μπάιντεν

κέρδισε και τους 55 αντιπροσώπους που διακυβεύονται στις προκριματικές εκλογές της Νότιας Καρολίνας.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος βρισκόταν στο Λος Άντζελες για μια εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων το Σάββατο το βράδυ όταν προβλήθηκε η νίκη του, είπε σε μια δήλωση ότι η Νότια Καρολίνα τον έβαλε σε μια πορεία προς τη νίκη.

«Το 2020, ήταν οι ψηφοφόροι της Νότιας Καρολίνας που απέδειξαν ότι οι ειδικοί έκαναν λάθος, έδωσαν νέα πνοή στην εκστρατεία μας και μας οδήγησαν στο δρόμο για να κερδίσουμε την Προεδρία», είπε. «Τώρα το 2024, ο λαός της Νότιας Καρολίνας μίλησε ξανά και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μας βάλατε στον δρόμο για να κερδίσουμε ξανά την Προεδρία και να κάνουμε τον Ντόναλντ Τραμπ χαμένο ξανά», συμπλήρωσε.

#Μπάιντεν #ΗΠΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ #ΕΚΛΟΓΕΣ_ΗΠΑ #Νότια_Καρολίνα #Δημοκρατικοί #Τραμπ
Keywords
Αναζητήσεις
o-bainten-nikitis-sti-notia-karolina-tha-nikisoume-xana-ton-trab.htm
Τυχαία Θέματα