Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εντάσσεται στη Νέα Αριστερά και αναλαμβάνει υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό του νέου κόμματος, που δημιουργούν οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτές.

Ο κ. Σακελλαρίδης συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/2) με τον Πρόεδρο της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση, στο γραφείο του στη Βουλή.

«Καλωσορίζω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά. Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης μετά το πέρας της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

{https://twitter.com/alexischaritsis/status/1760342363589824549}

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης είπε στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι».

Ο Γ. Σακελλαρίδης απήθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους να ενώσουν τις δυνάμεις τους. «Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε: «Θα το δούμε. Ολα στον καιρό τους».

#Χαρίτσης #Σακελλαρίδης #ΝΕΑ_ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Keywords
Αναζητήσεις
o-gavriil-sakellaridis-ypefthynos-politikou-schediasmou-sti-nea-aristera.htm
Τυχαία Θέματα