Ο Βασιλιάς Κάρολος είναι καλά μετά την επέμβαση στον προστάτη

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε τη θεραπεία του για διευρυμένο προστάτη, αφού εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής (26/1).

Είναι κατανοητό ότι ο βασιλιάς τα πάει καλά και αναμένεται να περάσει τουλάχιστον μία νύχτα στο νοσοκομείο.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο London Clinic, όπου η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας χειρουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Όταν βγει από το νοσοκομείο αναμένεται να περάσει αρκετούς μήνες ανάρρωσης στο σπίτι της στο Windsor. Αυτό σημαίνει

ότι η πριγκίπισσα δεν θα λάβει μέρος σε επίσημα καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

Ο βασιλιάς επισκέφθηκε τη νύφη του στο νοσοκομείο το πρωί της Παρασκευής, πριν από τη δική του θεραπεία.

Ο βασιλιάς Κάρολος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα υγείας του ως έναν τρόπο να στείλει ένα μήνυμα σε άλλους άνδρες να ελέγχουν τον προστάτη τους.

Μετά την αποκάλυψη, ο δικτυακός τόπος του NHS είδε μια αύξηση στις αναζητήσεις σχετικά με τους διευρυμένους προστάτες, ένα ενδιαφέρον που χαιρετίστηκε από τους γιατρούς και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με το BBC News, υπήρξε μια τρίτη βασιλική ιστορία υγείας αυτή την εβδομάδα, όταν αποκαλύφθηκε ότι η Σάρα Φέργκιουσον, η δούκισσα της Υόρκης, είχε διαγνωστεί με κακοήθες μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος.

«Φυσικά άλλη μια διάγνωση καρκίνου ήταν ένα σοκ, αλλά είμαι σε καλή διάθεση και ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης», δήλωσε η δούκισσα, η οποία ήταν πρώην παντρεμένη με τον πρίγκιπα Άντριου.

#KING_CHARLES #Λονδίνο #προστάτης #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Keywords
Αναζητήσεις
o-vasilias-karolos-einai-kala-meta-tin-epemvasi-ston-prostati.htm
Τυχαία Θέματα