Οι traders… εγκαταλείπουν το Bitcoin- Τα altcoins που τους «γοητεύουν»

Οι traders κρυπτονομισμάτων δείχνουν να χάνουν το ενδιαφέρον τους για το Bitcoin και να στρέφονται σε συγκεκριμένα altcoins.

Η πλατφόρμα ανάλυσης κρυπτονομισμάτων Santiment διαπίστωσε ότι η αναλογία των συζητήσεων για το Bitcoin μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά έχει πέσει σε χαμηλό τριών μηνών, ενώ κάποια altcoins δείχνουν να γίνονται πιο ελκυστικά.

Η έρευνα δείχνει ότι μικρότερα πρότζεκτς όπως η πλατφόρμα αποκεντρωμένων εφαρμογών Loom Network (LOOM), το αποκεντρωμένο πρωτόκολλο δανεισμού Cream Finance

(CREAM) και το Solar blockchain (SXP) είχαν γίνει πιο δημοφιλή στις συζητήσεις των traders, υποδηλώνοντας την όρεξη των συμμετεχόντων να επενδύσουν σε αυτά.

Λόγω της εστίασης σε αυτά τα πρότζεκτς, τα εγγενή περιουσιακά τους στοιχεία, LOOM, CREAM και SXP, έχουν σημειώσει σημαντικά κέρδη τις τελευταίες ημέρες. Μέσα σε μία εβδομάδα, το LOOM εκτοξεύτηκε στα ύψη πάνω από 144% στα 0,11 δολάρια, το CREAM εκτινάχθηκε κατά 65% στα 17 δολάρια, ενώ το SXP σκαρφάλωσε 2,5% στα 0,28 δολάρια. Η κεφαλαιοποίησή τους έχει επίσης κερδίσει εκατομμύρια δολάρια.

Εκτός από το LOOM, το CREAM και το SXP, τα εγγενή περιουσιακά στοιχεία του επιπέδου συγκέντρωσης αποκεντρωμένης χρηματοδότησης Frontier (FRONT), του στρώματος 2 blockchain ImmutableX (IMX) και του αποκεντρωμένου δικτύου Oracle Chainlink (LINK) ξεχωρίζουν επίσης στην αγορά κρυπτογράφησης αυτή την περίοδο.

Όπως σημειώνει η Santiment, τα LINK, FRONT και IMX ενδέχεται να συνεχίσουν να ανεβαίνουν, βάσει των ενθαρρυντικών μετρήσεων. Σύμφωνα με αυτές, το LINK είναι ένας από τους καλύτερους «παίκτες» κρυπτογράφησης τον Σεπτέμβριο, με την τιμή του να… εκτοξεύεται όταν το περιουσιακό στοιχείο μπήκε στα ανταλλακτήρια.

Ενώ τα LINK, LOOM, SXP και IMX έχουν μεγάλες κεφαλαιοποιήσεις αγοράς που ξεπερνούν τα εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, τα altcoins όπως το CREAM και το FRONT έχουν μικρότερη κεφαλαιοποίηση κάτω από 39 εκατομμύρια δολάρια.

Η ρευστότητα του Bitcoin μειώνεται

Το Bitcoin, από την άλλη πλευρά, φαίνεται να βρίσκεται σε επισφαλή κατάσταση καθώς η ρευστότητα και ο όγκος συναλλαγών έχουν μειωθεί. Από το 1ο τρίμηνο του 2023, μόνο μια μικρή ποσότητα BTC κυκλοφορεί στα ανταλλακτήρια. Από τον Αύγουστο, η προσφορά του περιουσιακού στοιχείου σε πλατφόρμες συναλλαγών είχε μειωθεί στα επίπεδα που είχε δει τελευταία τον Δεκέμβριο του 2017.

Το CryptoPotato επισημαίνει ότι η φθίνουσα ρευστότητα της αγοράς είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που περιορίζουν την αύξηση των τιμών του Bitcoin. Ο όγκος συναλλαγών spot και παραγώγων του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος μειώθηκε κατά 94% και 73% αντίστοιχα από τον Μάρτιο.

Η Santiment διαπίστωσε, επίσης, ότι ο αριθμός των διευθύνσεων που κατέχουν λιγότερο από 100 BTC - περίπου το 41,1% της προσφοράς του περιουσιακού στοιχείου - έχει φτάσει σε νέο υψηλό όλων των εποχών.

Bitcoinκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
oi-traders-egkataleipoun-to-bitcoin--ta-altcoins-pou-tous-goitevoun.htm
Τυχαία Θέματα