Οργανωμένη προβοκάτσια από Μπακογιάννη και κυβέρνηση καταγγέλλει ο Δούκας

Ανεβαίνουν οι τόνοι ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη «μάχη» για τον δήμο Αθηναίων, με την πλευρά του Χάρη Δούκα να καταγγέλλει οργανωμένη προβοκάτσια από τον συνυποψήφιό του, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και κυβερνητικούς βουλευτές.

Όπως αναφέρει η πλευρά του κ. Δούκα, «παραμονή της κάλπης, κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης προβαίνουν σε οργανωμένη προβοκάτσια, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών».

Όπως λένε, «προσπαθούν με κάθε μέσο να καλύψουν την

παταγώδη αποτυχία της θητείας του κ. Μπακογιάννη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Αθηναίων και επιχειρώντας να χειραγωγήσουν την ψήφο τους».

Χαρακτηριστικά, μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι ο συνδυασμός «ΑθήναΤΩΡΑ Χάρης Δούκας» επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του και οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική του ομάδα.

Γι’ αυτό και ο κ. Δούκας απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία την Κυριακή, σημειώνοντας ότι «την πιο ηχηρή απάντηση, όμως, θα τη δώσουν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι αύριο στις κάλπες».

ΜπακογιάννηςΔούκαςαυτοδιοικητικές εκλογέςΔήμος Αθηναίων
Keywords
Αναζητήσεις
organomeni-provokatsia-apo-bakogianni-kai-kyvernisi-katangellei-o-doukas.htm
Τυχαία Θέματα