Πάμε Στοίχημα με Μαρίνα Σάττι και Eurovision- Απόψε ο μεγάλος τελικός

Στον ρυθμό του αποψινού τελικού της Eurovision κινείται το Πάμε Στοίχημα, με τα καταστήματα ΟΠΑΠ να… υποδέχονται στις οθόνες τους τη Μαρίνα Σάττι.

Η εκπρόσωπος της ελληνικής αποστολής στο Μάλμε της Σουηδίας ξεσήκωσε το κοινό στον ημιτελικό της Πέμπτης, όπου ύστερα από μια εκρηκτική σκηνική παρουσία, εξασφάλισε το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό.

Ο 68ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Τραγουδιού έχει διπλό ελληνικό

ενδιαφέρον, καθώς στον τελικό, που θα ξεκινήσει στις 22:00, θα συμμετάσχει και η Κύπρος.

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί με το “Zari” στη 12η θέση, ενώ η Silia Kapsis, που εκπροσωπεί την Κύπρο με το “Liar”, θα εμφανιστεί στην 20η θέση.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών και για τις 26 χώρες που συμμετέχουν στον αποψινό τελικό της Malmö Arena.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, εκτός από το πλούσιο αθλητικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου, μπορούν να βρουν και ειδικές αγορές για τη Μαρίνα Σάττι, όπως οι συνολικοί πόντοι που θα συγκεντρώσει στον τελικό, το να τερματίσει στην πρώτη 3άδα, ή ο αριθμός των χωρών που θα δώσουν 12 βαθμούς στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στο Πάμε Στοίχημα είναι διαθέσιμες, μεταξύ άλλων, οι παρακάτω στοιχηματικές επιλογές:

Τελικός

Νικητής Eurovision Χώρα που θα τερματίσει στην πρώτη 3άδα / 5άδα / 10άδα Καλύτερη Θέση Head 2 Head Νικητής Televoting Νικητής Εθνικών Επιτροπών Πρώτη Χώρα από τους Big Five

Ειδικά Στοιχήματα για τη Μαρίνα Σάττι

Τελική Κατάταξη στον τελικό (Συγκεκριμένη) Τελική Κατάταξη στον τελικό Συνολικοί Πόντοι που θα συγκεντρώσει στον Τελικό Συνολικοί Πόντοι που θα συγκεντρώσει στον Τελικό - Band Νίκη στον Τελικό με ρεκόρ πόντων Αριθμός χωρών που θα δώσουν 12 βαθμούς στην Ελλάδα μέσω Εθνικών Επιτροπών Αριθμός χωρών που θα δώσουν 12 βαθμούς στην Ελλάδα μέσω Televoting #ΟΠΑΠ #Πάμε_Στοίχημα #Eurovision #ΜΑΡΙΝΑ_ΣΑΤΤΙ
Keywords
Αναζητήσεις
pame-stoichima-me-marina-satti-kai-eurovision--apopse-o-megalos-telikos.htm
Τυχαία Θέματα
Πάμε Στοίχημα, Μαρίνα Σάττι, Eurovision- Απόψε,pame stoichima, marina satti, Eurovision- apopse