Παπαθανάσης: Μέσα στον μήνα ανακοινώσεις μικροδανείων έως €25.000 στους αγρότες

13:48 3/2/2024 - Πηγή: Reporter

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερη προσοχή στο αγροτικό ζήτημα, θεωρώντας το ως βασική προτεραιότητα. Προκειμένου να ανακουφίσει τους αγρότες, ο Πρωθυπουργός πήρε πρωτοβουλίες με μία σειρά μέτρων, που στοχεύουν στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των αγροτών.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι μέσα στο μήνα πρόκειται να ανακοινωθεί πρόγραμμα για δανειοδότηση των αγροτών, στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης

τους.

Όπως είπε ο υπουργός, «πρόκειται για μικροδάνεια μέχρι 25.000 ευρώ και 50% του δανείου θα είναι άτοκο, για να μπορέσουν οι αγρότες να αντιμετωπίσουν κάποια ζητήματα και να κάνουν κάποιες μικρές -αν θέλετε- επενδύσεις στην αγροτική επιχειρηματικότητα».

Στην συνέχεια, επεσήμανε πως «έχει ξαναγίνει αυτό απλά το φέρνουμε πολύ πιο ενισχυμένο, πιο μπροστά το αυτό και πιο μπροστά».

Τέλος, ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι μέσα στο μήνα θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις και από τον Μάρτιο θα ξεκινήσει να «τρέχει» το πρόγραμμα αυτό.

#αναπληρωτής_υπουργός_Οικονομικών #Μικροδάνεια #αγροτες #ΣΤΗΡΙΞΗ_ΑΓΡΟΤΩΝ
Keywords
Αναζητήσεις
papathanasis-mesa-ston-mina-anakoinoseis-mikrodaneion-eos-25000-stous-agrotes.htm
Τυχαία Θέματα