Προβλήματα υγείας στο Παλάτι: Στο νοσοκομείο Κάρολος και Κέιτ

Δύο ιατρικές ανακοινώσεις έκανε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας την Τετάρτη (17/1).

Αρχικά ανακοινώθηκε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον έχει προγραμματίσει χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωση του Παλατιού

«Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας, εισήχθη χθες στην Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο 10 έως 14 ημέρες ημέρες, προτού επιστρέψει στην οικία της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Με βάση

τις ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις πριν από το Πάσχα. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κατανοεί το ενδιαφέρον του κόσμου, ελπίζει όμως ότι θα υπάρξει κατανόηση ως προς την επιθυμία της για σεβασμό των προσωπικών της στοιχείων, για το καλό και των παιδιών της. Το παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει επομένως πληροφορίες για την πορεία της υγείας της, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας απολογείται για το γεγονός ότι θα ακυρώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Ανυπομωνεί να επανέλθει το συντομότερο δυνατό».

Όπως είναι φυσικό η ανακοίνωση προκάλεσε έντονη παραφιλολογία με τα βρετανικά ΜΜΕ να επικαλούνται πληροφορίες και να μεταδίδουν ότι το πρόβλημα υγείας της Κέιτ δεν σχετίζεται με κακοήθεια.

Λίγα μόνο λεπτά μετά την ανακοίνωση για την Κέιτ, το Παλάτι έκανε ένα ακόμα ιατρικό ανακοινωθέν. Αυτή τη φορά για τον Βασιλιά Κάρολο.

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' πρόκειται να πάει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για θεραπεία για έναν διευρυμένο προστάτη, μεταδίδει το BBC.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανέφεραν ότι η κατάσταση του βασιλιά είναι καλοήθης, αλλά θα υποβληθεί σε "διορθωτική διαδικασία".

Οι δημόσιες υποχρεώσεις του 75χρονου θα αναβληθούν για μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης, ανέφερε το παλάτι.

#παλάτι #ΥΓΕΙΑ #βασιλιάς #Κέιτ_Μίντλετον
Keywords
Αναζητήσεις
provlimata-ygeias-sto-palati-sto-nosokomeio-karolos-kai-keit.htm
Τυχαία Θέματα