Ρεκόρ διευθύνσεων που διαθέτουν Bitcoin αξίας τουλάχιστον $1.000

Ο αριθμός των διευθύνσεων blockchain που διαθέτουν Βitcoin αξίας τουλάχιστον 1.000 δολαρίων έχει αυξηθεί στο υψηλό ρεκόρ των 8 εκατομμυρίων, σύμφωνα με στοιχεία των Blockware Solutions και Glassnode.

Ανά Blockware, ο παραπάνω αριθμός θα μπορούσε να αυξηθεί εκθετικά καθώς το Βitcoin συνεχίζει να δημιουργεί έσοδα, μια μακροπρόθεσμη ανοδική εξέλιξη για το κρυπτονόμισμα. Η δημιουργία εσόδων (monetization), θεωρητικά, αναφέρεται στη διαδικασία δημιουργίας δυνητικού εισοδήματος από ένα περιουσιακό στοιχείο που δεν δημιουργεί έσοδα.

«Εάν υπάρχουν 10 ή 100 εκατομμύρια

διευθύνσεις που περιέχουν BTC αξίας χιλιάδων δολαρίων, αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό αγοραστικής δύναμης», ανέφερε η Blockware Solutions.

Ο αριθμός- ρεκόρ έρχεται καθώς το Βitcoin έχει κερδίσει σχεδόν 25% μέσα σε τέσσερις εβδομάδες εν μέσω εικασιών ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ θα εγκρίνει σύντομα ένα ή περισσότερα ETF Bitcoin.

Η αισιοδοξία έχει επίσης ισχυροποιήσει τη δραστηριότητα των «φαλαινών», των επενδυτών, δηλαδή, με άφθονη προσφορά κεφαλαίου και ικανότητα να επηρεάζουν τις τάσεις της αγοράς, στο blockchain του Bitcoin.

Ο αριθμός των συναλλαγών που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία στο συγκεκριμένο blockchain που αφορούσαν μια κίνηση Bitcoin αξίας τουλάχιστον 100.000 δολαρίων ανήλθε στο υψηλότερο σημείο που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής από την αρχή του έτους φέτος, 23.400 την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ανάλυσης blockchain IntoTheBlock.

Bitcoinκρυπτονομίσματα
Keywords
Αναζητήσεις
rekor-diefthynseon-pou-diathetoun-bitcoin-axias-toulachiston-1000.htm
Τυχαία Θέματα