Συνεχίζεται η απολογία του σταθμάρχη-Αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν

18:25 5/3/2023 - Πηγή: Reporter

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις δύο το μεσημέρι της Κυριακής (5/3), η απολογία του σταθμάρχη για την τραγωδία στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης είχε μεταφερθεί νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο, ωστόσο η διαδικασία διακόπηκε λόγω τεχνικού προβλήματος.

Κατά τις 14:00 κλήθηκε να μπει στο γραφείο της ανακρίτριας για να ξεκινήσει η απολογία του.

Ο σταθμάρχης, υπενθυμίζεται, είχε ζητήσει χθες νέα προθεσμία διά του συνηγόρου του, ο οποίος υποστήριξε ότι έχουν προκύψει νέα

στοιχεία για την υπόθεση τα οποία και θα εισφέρει στην έρευνα. Σύμφωνα με τον συνήγορο του σταθμάρχη, Στέφανο Παντζαρτζίδη, «είναι στοιχεία καθοριστικά και έπρεπε να ζητήσουμε νέα προθεσμία, ώστε να τα μελετήσουμε και να τα αξιολογήσουμε».

Προσερχόμενος το πρωί ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε: «Δεν μπορώ να πάρω άλλη αναβολή, θέλω να τελειώνει αυτό το θέμα για να σταματήσουν και οι παραφιλολογίες».

Παράλληλα, σύμφωνα με τους συνήγορους του ο 59χρονος δηλώνει συντετριμμένος από την πρώτη στιγμή και αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης στον βαθμό που του αναλογεί.

Μεταξύ άλλων, όπως γνωστοποίησε σήμερα (5/3) με ανακοίνωση του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε αργία τίθεται ο Επιθεωρητής Νικολάου Δημήτριος του Παναγιώτη μέχρι τη διεξοδική διερεύνηση της καταλληλότητας και επιλογής του Σταθμάρχη για υπηρεσία στον σταθμό της Λάρισας.

ΤέμπηΑΠΟΛΟΓΙΑσταθμάρχηςευθύνεςΝΕΚΡΟΙΚυβέρνηση
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα