Συνεχίζεται η περιοδεία Πιερρακάκη στην Κρήτη- Επισκέφθηκε το αστεροσκοπείο Σκίνακα

Στα Ανώγεια, και πιο συγκεκριμένα στο αστεροσκοπείο Σκίνακα, βρέθηκε την Τρίτη (14/5) ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε συνέχεια της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη από χθες.

Ο υπουργός παρακολούθησε την παρουσίαση της εκπαιδευτικής δράσης «Αστεροσχολείο», που έχει ως στόχο να συμβάλλει στην απόκτηση γνώσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις.

Όπως επεσήμανε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «το

2021, με πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, εντάξαμε το Αστεροσκοπείο του Σκίνακα στο πρόγραμμα “Fibre in the sky” του ESA. Σήμερα, με το “Αστεροσχολείο” κάνουμε ακόμα ένα βήμα για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του αποτυπώματος του Αστεροσκοπείου στην τοπική κοινωνία».

Μαζί με τον κ. Πιερρακάκη, επισκέφθηκαν το Αστεροσκοπείο και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Ρεθύμνου, ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης, δήμαρχος Ανωγείων και η Ελεωνόρα Μελέτη, υποψηφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

#ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ_ΣΚΙΝΑΚΑ #Πιερρακάκης #Κρήτη
Keywords
Αναζητήσεις
synechizetai-i-periodeia-pierrakaki-stin-kriti--episkefthike-to-asteroskopeio-skinaka.htm
Τυχαία Θέματα