Πούλμαν «καρφώθηκε» και ξήλωσε κολώνα της ΔΕΗ στη Λεωφόρο Λαυρίου: Πως έγινε το τροχαίο - Τραυματίστηκε ο οδηγός (βίντεο)

Πούλμαν «καρφώθηκε» και ξήλωσε κολώνα της ΔΕΗ στη Λεωφόρο Λαυρίου: Πως έγινε το τροχαίο - Τραυματίστηκε ο οδηγός (βίντεο)ggakisMon, 05/13/2024 - 09:49

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί (13/5) στη Λεωφόρο Λαυρίου, στο ύψος των Γλυκών Νερών, όταν οδηγός πούλμαν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -κάτω από άγνωστες συνθήκες- και έπεσε σε κολώνα.

Δέκα πυροσβέστες με τρία οχήματα έφτασαν στο σημείο

για να απεγκλωβίσουν τον 57χρονο οδηγό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στην κοιλιά και το πρόσωπο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο, ενώ από τύχη εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος πεζός.


Προβλήματα στην κυκλοφορία μετά το τροχαίο

Στο σημείο βρίσκονται περιπολικά της Τροχαίας, προκειμένου να διευκολύνουν τη διέλευση των οχημάτων, καθώς από το ατύχημα σημειώθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος αναμένεται να δώσει ο οδηγός με την κατάθεσή του. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχασε τον έλεγχο ο οδηγός ή από κούραση ή στην προσπάθειά τους να αποφύγει άλλο όχημα.

https://cdn.eirinika.gr/sites/default/files/styles/full_width/public/article/2024-05/leofo.png?itok=LMTI829n
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πούλμαν, ΔΕΗ, Λεωφόρο Λαυρίου, - Τραυματίστηκε,poulman, dei, leoforo lavriou, - travmatistike