ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου- Αγία Αικατερίνη

ΕΜΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ο καιρός σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης και της Μακεδονίας με ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-700 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, βαθμιαία θα ενισχυθούν σε 6 με 8, στρεφόμενοι το βράδυ σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 ενισχυόμενοι βαθμιαία σε 6 με 7 και τις βραδινές ώρες σε 7 με 8, πρόσκαιρα το βράδυ στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, στρεφόμενοι τη νύχτα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φθάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς και στην ανατολική νησιωτική χώρα έως 23 βαθμούς Κελσίου. Από τις βραδινές ώρες όμως θα παρουσιάσει πτώση, η οποία στα βόρεια θα είναι αισθητή και θα σημειωθεί παγετός, κυρίως στα βορειοδυτικά.

Το άρθρο ΕΜΥ Καιρός: Έκτακτο δελτίο για σήμερα Σάββατο 25 Νοεμβρίου- Αγία Αικατερίνη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Keywords
Τυχαία Θέματα