Εκδήλωση με σκοπό την επιμόρφωση και αναγόρευση Πρεσβευτών του ευρωπαϊκού έργου OACCUs – Κυριακή 17/2 στο ξενοδοχείο «Stratos Vassilikos»

Στo πλαίσιo του ευρωπαϊκού προγράμματος OACCUs, για τη στήριξη των νέων ηλικίας 15-39 ετών που πέρασαν καρκίνο, πραγματοποιείται σεμινάριο με σκοπό την επιμόρφωση και αναγόρευση Πρεσβευτών του κινήματος OACCUs. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2024, από τις 9:45π.μ. έως τις 2:00μ.μ., στο ξενοδοχείο «Stratos Vassilikos» (Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα).

Το συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έργο OAC Connects Us – OACCUs συγκεντρώνει 14 εταίρους από 6 χώρες της Ε.Ε. με έναν κοινό στόχο:

τη βιώσιμη ανάπτυξη ενός δικτύου σε επίπεδο Ε.Ε. για τους Νέους Επιβιώσαντες του καρκίνου. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην αύξηση της ποιότητας ζωής τους μέσω ενός υγιεινού τρόπου ζωής, στη σύνδεση της στοχευμένης ομάδας σε επίπεδο Ευρώπης και στη διασφάλιση ότι οι νέοι Ευρωπαίοι που διαγνώστηκαν με καρκίνο θα μπορούν να συνεχίσουν να ζουν μια ψυχικά και σωματικά υγιή και προσανατολισμένη προς το μέλλον ζωή.

Η εκδήλωση θα καλύψει το ακόλουθο περιεχόμενο:

Στόχοι της Εκπαίδευσης Πρεσβευτών.

Πυλώνας 1. Φυσική Δραστηριότητα & Υπαίθριος Αθλητισμός, παρουσίαση από τη Ν. Παγώνη, ΤΕΦΑΑ.

Πυλώνας 2. Ισορροπημένη Διατροφή, παρουσίαση από την Ε. Μαγριπλή, Επικ. Καθηγήτρια ΓΠΑ και τη N. Μουρούτη, PhD Διατροφολόγος.Πυλώνας 4. Σωματική & Ψυχική Ευεξία, παρουσίαση από τον Κ. Ασημακόπουλο, Ομότιμο Καθηγητή Ψυχιατρικής, τη Ζ. Ασημακοπούλου και τη Μ. Βασιλοπούλου, Ψυχολόγους.Πυλώνας 3. Αειφορία & Φύση, παρουσίαση από την Α. Γκρινιάρη, PhD Χημικός Μηχανικός.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Νέους Επιβιώσαντες από καρκίνο, μέλη οικογένειάς τους και σε όσους φίλους τους επιθυμούν να τους στηρίξουν. Μέσω του σεμιναρίου στόχος είναι να δράσουν οι συμμετέχοντες ως θετικό πρότυπο, να παρέχουν υποστήριξη και κίνητρο στους Νέους Επιβιώσαντες του καρκίνου, να αποδεχτούν ένα υγιές τρόπο ζωής βασισμένο στους τέσσερις Πυλώνες και να υπάρξει ευαισθητοποίηση για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και πόρους της εργαλειοθήκης του έργου OACCUs.

Θα παρασχεθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης σε κάθε συμμετέχοντα.Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα είναι υβριδικό.

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν διά ζώσης, υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο διαδικτυακά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/85964191911?pwd=OCJW8On1Mm2BQybaH7E1RGTPBGgTqx.1

Meeting ID: 859 6419 1911
Passcode: 928827

Το πρόγραμμα του σεμιναρίουΛήψη

The post Εκδήλωση με σκοπό την επιμόρφωση και αναγόρευση Πρεσβευτών του ευρωπαϊκού έργου OACCUs – Κυριακή 17/2 στο ξενοδοχείο «Stratos Vassilikos» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα