Γραμμή Δημότη αποκτά ο Δήμος Βριλησσίων

Μια νέα υπηρεσία για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Βριλησσίων. Πρόκειται για τη «Γραμμή Δημότη», στους τηλεφωνικούς αριθμούς 213 2050560 και 213 2050561, στους οποίους οι πολίτες μπορούν να καλούν για όλα τα θέματα που αφορούν τις υπηρεσίες του Δήμου.

Δεν πρόκειται για call center, αλλά για μια γραμμή ουσιαστικής επικοινωνίας με τον Δήμο, στην οποία θα απαντούν καθημερινά υπάλληλοι του Δήμου Βριλησσίων από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, όπως σημειώνει η δημοτική

αρχή.  

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμμή Δημότη καταθέτοντας αιτήματα που σχετίζονται με την καθαριότητα, το πράσινο, την ύδρευση, τις υποδομές, την τεχνική υπηρεσία, την οδοποιία, την υγεία, τις κοινωνικές υπηρεσίες την πολιτική προστασία, την παιδεία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό κ.α., καθώς και να ενημερώνουν τον Δήμο για οποιασδήποτε φύσης προβλήματα παρατηρούνται στη γειτονιά τους.

«Η Γραμμή Δημότη αποτελεί άλλη μια υπηρεσία στο πλευρό των συμπολιτών μας. Τα αιτήματα που υποβάλλονται διαβιβάζονται άμεσα τόσο στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, όσο και στους αρμόδιους αντιδημάρχους, προκειμένου να δίνονται λύσεις. Στη συνέχεια οι πολίτες θα ενημερώνονται για την πορεία εξέλιξης και τη διεκπεραίωση του αιτήματός τους» σημειώνεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Σημειώνεται ότι για έκτακτη ανάγκη λειτουργούν στον Δήμο σε 24ωρη βάση η γραμμή της Πολιτικής Προστασίας 694 2475475 και η γραμμή βάρδιας της Υπηρεσίας Ύδρευσης 694 9486486.

The post Γραμμή Δημότη αποκτά ο Δήμος Βριλησσίων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα