Με μεγάλη επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης

Με μεγάλη μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 30/9 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια.

Στην συγκέντρωση μίλησαν η Κυριακή Κατσούδα, φοιτήτρια και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ο Χρήστος Κασίμης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Βόρειο τομέα με την Λαϊκή Συσπείρωση και η Γεωργία Κουρή, υποψήφια Δήμαρχος Πεντέλης. Παραβρέθηκε επίσης ο Σπύρος Κωνσταντάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Βόρειο

τομέα.

Η Κυριακή Κατσούδα ανέδειξε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι στην περιοχή μας, την δυσκολία στις μετακινήσεις του με τα αραιά δρομολόγια και τα απαρχαιωμένα οχήματα των ΜΜΜ, την έλλειψη υποδομών για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, την απαίτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης να δημιουργηθεί εδώ και τώρα νέο λύκειο στα Μελίσσια, καθώς σήμερα κυριολεκτικά δεν χωράνε όλα τα τμήματα στις υπάρχουσες αίθουσες!

Ο Χρήστος Κασίμης τόνισε ότι σε αυτή την σημαντική πολιτική μάχη επίδικο είναι ποιον θα έχουν στο πλάι τους την επόμενη μέρα εργαζόμενοι λαός και νεολαία. Αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά πεπραγμένα των εκλεκτών της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Κάλεσε επίσης όσους νιώθουν αμηχανία με όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τίμιους αγωνιστές, αριστερούς, προοδευτικούς «να έρθουν μαζί να κρατήσουμε ψηλά τα ιδανικά και τις αξίες. Για να ρίξουμε πολλά κόκκινα γαρύφαλλα τιμώντας αυτές ακριβώς τις αξίες».

Στην κεντρική ομιλία, η Γεωργία Κουρή ανέδειξε πως το κρίσιμο ερώτημα που μπαίνει μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη είναι τι Δημοτική αρχή και τι δήμαρχο έχουμε ανάγκη. Θέλουμε δήμαρχο και δημοτική αρχή που να είναι ακούραστοι αγωνιστές, που να δίνουν ανυποχώρητη μάχη για το πιο μεγάλο μέχρι το πιο μικρό, που να διεκδικούν και όχι να παρακαλούν Περιφέρεια και Κυβέρνηση, και πως μοναδική επιλογή είναι να ρίξουν στην κάλπη το κόκκινο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ανέδειξε τις διεκδικήσεις της περασμένης 4ετίας, όπως την μείωση των υψηλών δημοτικών τελών κατά 30% και ταυτόχρονη αύξησή τους σε μεγάλες επιχειρήσεις, σούπερ μάρκετ, τράπεζες κλπ, δημιουργία νέου λυκείου στα Μελίσσια, την πάλη απέναντι σε κάθε σχέδιο αξιοποίησης του Πεντελικού όρους που δεν γίνεται με βάση τις ανάγκες του λαού της Πεντέλης και της Αττικής.

Επεσήμανε πως και με ευθύνη της απερχόμενης δημοτικής αρχής, αλλά και των υπόλοιπων συνδυασμών, δεν υπάρχει καμία υποδομή, με αποτέλεσμα όταν βρέχει να πλημμυρίζουμε, το καλοκαίρι να σβήνουμε τις φωτιές στις αυλές μας και τον χειμώνα αποκλείονται όλοι οι μη κεντρικοί δρόμοι από τα χιόνια.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα να στηριχθεί αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλη τη χώρα, το ψηφοδέλτιο της ελπίδας, της αισιοδοξίας ώστε να φέρουμε τα πράγματα στο ύψος των ονείρων, των προσδοκιών μας, του ήλιου του κόκκινου που θα ανατείλει για μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας, το μέλλον της ανθρωπότητας.

The post Με μεγάλη επιτυχία η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα