Ο Φ. Καρύδας με κλιμάκιο της Ν.Δ. στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Ο δημοσιογράφος και πολιτευτής στον Βόρειο Τομέα Β1 Της Ν.Δ Φώτης Καρύδας επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, με κλιμάκιο της Ν.Δ τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσία του γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Παύλου Μαρινάκη, του γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, υπουργών και βουλευτών, ο κ. Καρύδας επισκέφθηκε αρχικά το δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο κ. Καρύδας αναφέρει ότι «επόμενη στάση ήταν η επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών/Βαρήκοων στην Πεύκη, όπου είχε την

δυνατότητα αφ’ ενός να ενημερωθεί αναλυτικά, αλλά και να αφουγκραστεί τις ανάγκες των πολιτών. Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε μικρή στάση στα καταστήματα της κεντρικής αγοράς Πεύκης, εκεί όπου χτυπά ο παλμός, συζητώντας με τον κόσμο για τα προβλήματα και τα μείζονα θέματα που τον απασχολούν».

Ακόμη, ο κ. Καρύδας σημειώνει ότι «τη σκυτάλη πήραν επιχειρηματίες, πολίτες, και μέλη της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο καφέ Άλιος all day όπου υπήρξε η δυνατότητα όσο και ευκαιρία μιας ουσιαστικής συζήτησης, θέτοντας επί τάπητος, τα θέματα του Δήμου και κάνοντας απολογισμό της ημέρας».

Τέλος, ο δημοσιογράφος και πολιτευτής στον Βόρειο Τομέα Β1 της Ν.Δ. τονίζει ότι «η κυβέρνηση της Ν.Δ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Αυτοδιοίκηση, ενώ έχει προγραμματίσει ουσιαστικές και εφ’ όλης της ύλης επισκέψεις στους Δήμους όλης της χώρας, για την παρακολούθηση του έργου τους, δίνοντας μάλιστα τα περισσότερα χρήματα από τη μεταπολίτευση και μετά, καθώς η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη είναι στις άμεσες προτεραιότητές της».

The post Ο Φ. Καρύδας με κλιμάκιο της Ν.Δ. στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα