Ο Μ. Χρηστάκης νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Τα καθήκοντά του ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού ανέλαβε στις 2/1/2024, ο Μιχάλης Χρηστάκης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χρηστάκης είναι Δρ Διεθνών Σχέσεων (Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος). Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες & Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στα Ευρωπαϊκά Θέματα και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Παν/μιο του Reading στην Αγγλία (Masters). Αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα Διεθνών Σχέσεων από

το Παν/μιο του Kent στην Αγγλία.

Είναι Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ). Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διαχείριση & αξιοποίηση των Επιχειρησιακών προγραμμάτων της χώρας, καθώς και των τομεακών Κοινοτικών & Εθνικών Χρηματοδοτήσεων.

Διατελεί σε καθήκοντα γενικού γραμματέα Δήμου από το 2007 έως το 2023 και συγκεκριμένα στον Δήμο Αμαρουσίου από το 2007 έως το 2015, στον Δήμο Διονύσου από το 2015 έως τον Απρίλιο του 2017 και στον Δήμο της Νέας Σμύρνης από το 2017 έως το 2023.

Από το 2011 είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

The post Ο Μ. Χρηστάκης νέος γενικός γραμματέας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα