Ο ΣΠΑΠ παρέδωσε ένα σύγχρονο ανατρεπόμενο φορτηγό με πυροσβεστική υπερκατασκευή στον Δήμο Παλλήνης

Στην παράδοση ενός σύγχρονου ανατρεπόμενου φορτηγού με πυροσβεστική υπερκατασκευή για τις ανάγκες πυροπροστασίας του Δήμου Παλλήνης προχώρησε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στον Δήμο Παλλήνης. Η παράδοση έγινε στο δημαρχείο του Δήμου Παλλήνης.

Κατά την τελετή παράδοσης παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος, ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, οι αντιδήμαρχοι Παλλήνης και μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης και Τάκης Μερτύρης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης Γρηγόρης Δήμος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παλλήνης Άρης Βίτσιος.

Ο Βλάσσης Σιώμος τόνισε ότι ο ΣΠΑΠ προχώρησε στην παραχώρηση του οχήματος στον Δήμο Παλλήνης προκειμένου να ενισχύσει έναν ακόμα Δήμο- μέλος του Συνδέσμου για την άμεση αντιμετώπιση στα πιθανά περιστατικά πυρκαγιών, εν όψει της δύσκολης επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου 2024.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης ευχαρίστησε τον Βλάσση Σιώμο και τον ΣΠΑΠ για την παράδοση του συγκεκριμένου οχήματος, τονίζοντας πως θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του Δήμου στην αντιμετώπιση επικίνδυνων περιστατικών που πιθανόν να προκύψουν την προσεχή αντιπυρική περίοδο 2024.

The post Ο ΣΠΑΠ παρέδωσε ένα σύγχρονο ανατρεπόμενο φορτηγό με πυροσβεστική υπερκατασκευή στον Δήμο Παλλήνης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΠΑΠ, Δήμο Παλλήνης,spap, dimo pallinis