Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι που συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος συμμαθητή τους σε Λύκειο του Αμαρουσίου

Τέσσερις 15χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου, κατηγορούμενοι για σωματικές βλάβες, απλή συνέργεια σε σωματικές βλάβες και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται δύο ακόμη ανήλικοι.

Είχε προηγηθεί καταγγελία σύμφωνα με την οποία μαθητής σε Λύκειο του Αμαρουσίου το πρωί της Παρασκευής δέχθηκε απρόκλητες διαδοχικές επιθέσεις από πρώην συμμαθητή του, ο οποίος τον έφτυσε και τον γρονθοκόπησε. Στο περιστατικό παρευρίσκονταν

και συμμαθητές του θύματος, οι οποίοι βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους, ενώ ένας από αυτούς παρότρυνε τον δράστη να συνεχίσει τα χτυπήματα.

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης από αστυνομικούς του διευθυντή του σχολείου, προσήλθαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου τέσσερις από τους συμμετέχοντες στο περιστατικό (αυτός που παρότρυνε και 3 που κατέγραφαν με τα κινητά τους), όπου, αφού αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα, συνελήφθησαν.

Ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελέας Ανηλίκων, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

The post Συνελήφθησαν 4 ανήλικοι που συμμετείχαν σε επίθεση σε βάρος συμμαθητή τους σε Λύκειο του Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα