Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για τα μαθήματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης που διοργανώνει και για την περίοδο 2023-2024. Με αίτηση που μπορούν να υποβάλουν στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ (επιμέλεια της οποίας είναι τα μαθήματα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν ένα ή περισσότερα από τα εξής τμήματα: ζωγραφική, ντεκουπάζ, θέατρο, παραδοσιακοί χοροί, πλέξιμο, κόσμημα. Ειδικά για τη ζωγραφική και το θέατρο, θα

λειτουργήσουν και παιδικά τμήματα.

Η αίτηση υποβάλλεται με έναν από τους δύο τρόπους:

Ηλεκτρονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο έγγραφο, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, το οποίο, αφού συμπληρωθεί, στέλνεται με email στο [email protected] αναγράφοντας ως θέμα: Αίτηση Εγγραφής Απασχόληση 2023 – 2024.Με φυσική παρουσία στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (1ος όροφος δημαρχείου), από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 10 π.μ. έως 2 μ.μ.

Τα φετινά μαθήματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης θα ξεκινήσουν στις 11 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 2756740.

Με την ευκαιρία έναρξης του νέου προγράμματος, ο δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε σχετικά: «Χρόνο με τον χρόνο όλοι και περισσότεροι συμπολίτες μας προτιμούν τα μαθήματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης που οργανώνουμε και τους προσφέρουμε μέσα από τον Δήμο. Μας τιμά και μας γεμίζει ευθύνη να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέγουμε φέτος να εκκινήσουμε τόσο νωρίς τις εγγραφές, προκειμένου έτσι να διευκολύνουμε και τον οικογενειακό προγραμματισμό των δημοτών μας».

The post Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα