Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: «Έχει χαθεί η μπάλα» ή σκόπιμα τα αποδομούν;

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα θέτει ένα ερώτημα: η διοίκηση έχει «χάσει την μπάλα» ή μήπως σκόπιμα αποδομεί τα ΕΑΣ; Τα όσα αναφέρουν στην ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι, μάλλον δίνουν απάντηση και στο ερώτημα τους:Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας! Ο Γενικός Δ/ντής Παραγωγής (κ. Καρούντζος) κάνει απανωτές συσκέψεις και ζητάει επίμονα οι εργαζόμενοι να «βάλουμε πλάτη» για να είμαστε συνεπείς σε παραγγελίες όπως είναι αυτή του 5,56, προκειμένου να μη κηρυχθεί η εται- ρεία έκπτωτη και από την

άλλη ο άλλος Γενικός Δ/ντής Διοικητικών (κ. Παπαδάκης) κα- λεί εργαζόμενους να μετακινηθούν από την παραγωγή στη φύλαξη.

Στο Λαύριο, πήραν άτομα από τη φύλαξη για τη γόμωση και τώρα τους καλούν να πάνε ξανά στη φύλαξη.

Μπλόκαραν τη δυνατότητα συναδέλφων να ενταχθούν στη κινητικότητα επειδή είχαν αναντικατάστατη ειδικότητα και τώρα τους καλούν να αλλάξουν τη μοναδική αυτή ειδι- κότητα που ισχυριζόντουσαν ότι είχαν, με την ειδικότητα φύλακα.

Στη δε ανακοίνωση του Γ. Δ/ντή για στελέχωση της φύλαξης δεν υπάρχει το παραμικρό κριτήριο επιλογής, για να γίνει πιθανόν η χαρά του ρουσφετιού. Η κατάσταση, αν δεν είναι για κλάματα, θα ήταν για γέλια.

Εδώ συμβαίνουν τα εξής ενδεχόμενα:

Ή υπάρχει ο απόλυτος ερασιτεχνισμός και ασυνεννοησία, ή έχει «χαθεί η μπάλα», ή σκόπιμα αποδομούν κάθε ίχνος παραγωγικής δυνατότητας την εταιρείας, όχι μόνο για να αδειάσει ο Υμηττός αλλά και για να δοθούν βορά τα Ε.Α.Σ. σε ιδιωτικά συμφέροντα που τόσο πολύ τα επιθυμούν καταθέτοντας προτάσεις και επιχειρησιακά σχέδια μοντέ- λων ιδιωτικοποίησης.

Μας έλεγαν ότι τα Ε.Α.Σ. δεν έχουν μέλλον γιατί παράγουν παλιάς τεχνολογίας πυρομα- χικά και σήμερα τα Ε.Α.Σ. είναι μια εταιρεία που όλοι τη θέλουν.

Όλοι, πλην της κυβέρνησης που την αντιλαμβάνεται ως βαρίδι.

Μια αμυντική βιομηχανία καμία κυβέρνηση δεν δικαιούται να την αντιλαμβάνεται ως βαρίδι γιατί η ύπαρξη, η βιωσιμότητα και η ανάπτυξή της αποτελούν ζητήματα εθνικού και στρατηγικού χαρακτήρα.

Κύριοι της Διοίκησης, σοβαρευτείτε!

Αφού δώσατε σχεδόν 6 εκ.€ για φύλαξη των εγκαταστάσεων των εργοστασίων, γνωρίζο- ντας ότι τα περισσότερα από αυτά θα πάνε στα άχρηστα όταν κλείσετε τον Υμηττό, τώρα ψάχνετε να μειώσετε δαπάνες σε βάρος των ανθρώπων που κάνουν φυσική φύλαξη και στη συνέχεια αδρανοποιείτε κάθε παραγωγική δυνατότητα όλων των εργοστασίων της εταιρείας.

Το Δ.Σ. του Σωματείου

The post Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: «Έχει χαθεί η μπάλα» ή σκόπιμα τα αποδομούν; appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, Έχει,ellinika amyntika systimata, echei