«Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα» και το λέει ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ! Τι να συμβαίναι και τι λάθος έκανε

Η κριτική του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε προς την κυβέρνηση σήμερα το πρωί συζητείται εντόνως, γιατί είναι γνωστό ότι έχει στηρίξει και με το παραπάνω την κυβέρνηση Μητσοτάκη. «Τα έχει χαμένα εδώ και καιρό», είπε. Προσδιόρισε την έναρξη της απώλειας ελέγχου από τα Τέμπη. Λάθος! Η κυβέρνηση τα είχε χαμένα πολύ καιρό πριν και γι΄  αυτό είχαμε 57 νέους ανθρώπους νεκρούς στα Τέμπη. Για όσους ξέχασαν να υπενθυμίσουμε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε πολλάκις ενημερωθεί για τους κινδύνους δυστυχήματος . Αδιαφόρησε
και είχαμε 57 ανθρώπους νεκρούς. Συνεπώς το ...χάσιμο πάει πολύ πίσω. Ίσως στην πρώτη εβδομάδα διακυβέρνησης το 2019, όταν με περίσσιο θράσος και αλαζονεία άλλαξε τον νόμο για να κάνει διοικητή της ΕΥΠ κάποιον που δεν είχε ούτε τα τυπικά προσόντα. Τα αποτελέσματα γνωστά...Συmπέρασμα:  εντυπωσιακή για πολλούς η κριτική από τον ΣΚΑΙ, αλλά θα ήταν χρήσιμη μόνο αν είχε γίνει πολύ καιρό πριν για να μαθαίνει και ο κόσμος τις πραγματικές επιδόσεις της κυβέρνησης.

The post «Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα» και το λέει ο Άρης Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΙ! Τι να συμβαίναι και τι λάθος έκανε appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα