Η …σταθερότητα που μας τάζει ο κ. Μητσοτάκης με αριθμούς …

Αν κάποιος …εξωγήινος -κυκλοφορούν στον Υμηττό όπως θα θυμάστε- άκουγε τις τελευταίες συνεντεύξεις του κ. Μητσοτάκη θα πίστευε ότι οι Έλληνες πολίτες θα χάσουν την καλοπέραση τους αν αποφασίσουν να τον «μαυρίσουν».Ο κ. Μητσοτάκης «πουλάει» σταθερότητα. Όποιος θέλει την αγοράζει αλλά μόνο αν προσπεράσει τα πραγματικά δεδομένα τα οποία είναι αμείλικτα :•Σύμφωνα με τη Eurostat είμαστε η δεύτερη πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης.

Ιδού το γράφημα των Financial Times

σε κινούμενο, που διαψεύδει κάθε αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη:Κατά κεφαλήν ΑΕΠ με όρους αγοραστικής δύναμης, σε σύγκριση με το μέσο όρο της Ευρώπης. pic.twitter.com/Nqhrt3bxnC

— George Anavaloglou (@ganavalo) April 26, 2024•Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ έχουμε την υψηλότερη άμεση και έμμεση φορολογία από τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.•Η δε φορολογική επιβάρυνση της ελληνικής οικογένειας είναι η μεγαλύτερη.•Σύμφωνα με την Ευρώπη υπάρχουν προβλήματα με την  ελευθερία Tύπου και την απονομή της δικαιοσύνης.•Σύμφωνα με την έκθεση του State Department έχουμε κυβερνητική διαφθορά, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πληθώρα γυναικοκτονιων και εγκλημάτων μίσους.•Σύμφωνα με τη κυβέρνηση έχουμε .... ανάπτυξη.Η "ανάπτυξη" της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεπάγεται θανάτους από εργατικά ατυχήματα με ταξικό πρόσημο.Έχουμε 2 θανάτους από εργατικά ατυχήματα κάθε μέρα.Αυτά περί σταθερότητας και δεν ασχολήθηκαμε καν με όσα ενδέχεται να γίνουν στα εθνικά θέματα και στα ελληνοτουρκικά.Εκεί τα παραμύθια θα κοστίσουν πολύ περισσότερο και από τους μύθους των κυβερνώντων για την οικονομία.

The post Η …σταθερότητα που μας τάζει ο κ. Μητσοτάκης με αριθμούς … appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα