Σπατάλες για εορτές και πανηγύρια, πτήσεις VIP, στελέχη παγώνουν χωρίς πετρέλαιο και …φούμο!

Τα Επιτελεία ΓΕΑ, ΓΕΕΘΑ και τώρα ΓΕΝ σπατάλησαν κάμποσες χιλιάδες ευρώ για να κάνουν εκδηλώσεις-σόου για την εορτή της ΠΑ το πρώτο, την προβολή του Α/ΓΕΕΘΑ όπως εξελίχθηκε η εκδήλωση το δεύτερο και τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου το τρίτο…

Αδιαφορώντας για τις αφ΄  υψηλού απόψεις όσων έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα και θα μιλήσουν για… λαϊκισμό θα αναφέρουμε ότι τα λεφτά που σπαταλήθηκαν θα μπορούσαν

να δοθούν για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του προσωπικού.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις ακριτικές περιοχές που τα προβλήματα υπάρχουν και μένουν άλυτα εδώ και χρόνια. Έχουμε φθάσει στο σημείο στην Τανάγρα, στη φωλιά των Rafale που η κυβέρνηση έχει κάνει ήδη προεκλογικό σποτάκι να μην έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο θέρμανσης για τις οικογένειες που μένουν εντός της 114 ΠΜ!!! Πρότειναν μάλιστα στα στελέχη αν θέλουν να βάλουν πετρέλαιο με δικά τους έξοδα!

Την ίδια ώρα τα VIP αεροσκάφη πάνε κι έρχονται και κάποιοι που θεωρούν ότι είναι πολύ …ανώτεροι αρνούνται να πετάξουν μαζί με …ταπεινούς Ταξίαρχους με προγραμματισμένη πτήση C-27 και πετούν …σόλο με Super Puma για τα οποία λόγω προβλημάτων στη συντήρηση μετράνε και το …λεπτό πτήσης. Τέτοια αναλγησία!

Και σα να μην φθάνουν όλα αυτά το …δούλεμα πάει σύννεφο με «πέτσινες» ημέρες εκτός έδρας, την ίδια ώρα που πρωθυπουργός και υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσαν εφάπαξ ενίσχυση για αστυνομικούς και λιμενικούς. Από χθες το βράδυ οι στρατιωτικοί έχουν βγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με …φούμο.

The post Σπατάλες για εορτές και πανηγύρια, πτήσεις VIP, στελέχη παγώνουν χωρίς πετρέλαιο και …φούμο! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα