Συγκέντρωση για το έγκλημα των Τεμπών: «Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή»-Φωτογραφίες

Μια συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, εντός της οποίας φαίνεται ότι υπάρχει από κάποιους αγωνία για το πως θα συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών.Οι συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα, διοργάνωσαν συγκέντρωση όπου το σύνθημα κατά της συγκάλυψης κυριάρχησε.

#Συνταγμα #τεμπη#Τεμπη_Εγκλημα #αδειες_βαλίτσες pic.twitter.com/30KEqhjMDS

— Βαγγέλης Βλάχος | Evan Vlachos (@EvanVlacho) December
12, 2023 Οι φωτογραφίες της Eurokinissis από τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή. [caption id="attachment_308857" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308858" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308859" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308860" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308861" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308862" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308863" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308864" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308865" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308866" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308867" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308868" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308869" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308870" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308871" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308872" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308873" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308874" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308875" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_308876" align="alignnone" width="1280"] Συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματός Τεμπών έξω από τη Βουλή, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023. Στην ανακοίνωσή τους οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζήσαντες της τραγωδίας, κάνουν λόγο για "απαξίωση" του συμβάντος και καλούν τα κόμματα να αποδώσουν τις πραγματικές ποινικές ευθύνες στα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα. «Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρούνται», τονίζουν.
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)[/caption]

The post Συγκέντρωση για το έγκλημα των Τεμπών: «Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή»-Φωτογραφίες appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκέντρωση, Τεμπών, Όλων, -Φωτογραφίες,sygkentrosi, tebon, olon, -fotografies