Το Ισραήλ δολοφονούσε στη Γάζα και τραγουδούσε στην Eurovision! Ευρώπη σαπίζεις

Το Ισραήλ ….τραγούδησε στη Eurovision και την ίδια ώρα δολοφονούσε αμάχους ! Οι θεατές αποδοκίμασαν με ένταση την εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision που έκανε τα πάντα για να προστατεύσει το κράτος που συνεχίζει τις ασύλληπτες θηριωδίες κατά των Παλαιστινίων .Είναι ντροπή για την Ευρώπη , την τιμή της οποίας σώζουν οι πολίτες που δείχνουν με κάθε τρόπο την οργή και την απέχθεια τους για όσα κάνει το Ισραήλ
.Δυστυχώς οι ακριβοπληρωμένα γραφειοκράτες που τη διοικούν , αφήνουν την Ευρώπη να σαπίζει.Ισραηλινές επιθέσεις με φθηνές δικαιολογίες Ισραηλινές δυνάμεις που επιχειρούν στη Τζαμπαλία στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας αποτρέπουν τη Χαμάς να επαναγκαθιδρύσει τις στρατιωτικές της δυνατότητες εκεί, δήλωσε σήμερα το βράδυ ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού."Εντοπίσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες προσπάθειες της Χαμάς να επαναγκαθιδρύσει τις στρατιωτικές της δυνατότητες στη Τζαμπαλία. Επιχειρούμε εκεί για να εξαλείψουμε αυτές τις προσπάθειες", δήλωσε ο αρχιπλοίαρχος Ντανιέλ Χαγκαρί σε δημοσιογράφους.Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις που δρούσαν στην περιοχή Ζεϊτούν της πόλης της Γάζας σκότωσαν περίπου 30 Παλαιστίνιους μαχητές. Η αστυνομία διέλυσε σήμερα ένα πλήθος διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το Malmö Arena, τον χώρο στην πόλη Μάλμε που διεξάγεται ο τελικός του διαγωνισμού μουσικής Eurovision, ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο. Περισσότεροι από 100 διαδηλωτές κυμάτισαν σημαίες στο ρυθμό συνθημάτων «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Κάποιοι φορούσαν παλαιστινιακή μαντίλα, ορισμένοι τυλιγμένοι στου πρόσωπο τους. «Φαίνεται ότι έχουν την εξουσιοδότηση να είναι πιο επιθετικοί από το συνηθισμένο», είπε αναφερόμενη στην αστυνομία της πόλης στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα, μια 45χρονη κάτοικος του Μάλμε. «Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό».Η αστυνομία, η οποία επιβεβαίωσε ότι έκανε χρήση δακρυγόνων, προσπάθησε να απωθήσει τους διαδηλωτές πίσω σε μια πλατεία όπου υπάρχει άδεια να γίνει μια συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων.«Έριξαν δακρυγόνα στο πρόσωπό μου, με έσπρωξαν», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σάρα Μπο, 26 ετών, δείχνοντας τα κατακόκκινα μάτια της.Η ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ ήταν ανάμεσά τους αλλά έμεινε μακριά από τις συγκρούσεις. Αυτή και μέλη της οργάνωσης της κάθισαν κάτω σε κύκλο, περικυκλωμένοι από αστυνομικούς.Το απόγευμα, περίπου 5.000 άνθρωποι έκαναν ειρηνική πορεία στην πόλη, όπου ζει η πλειονότητα του πληθυσμού της Σουηδίας, παλαιστινιακής καταγωγής, για να διαμαρτυρηθούν για τη συμμετοχή του Ισραήλ στον μουσικό διαγωνισμό.

The post Το Ισραήλ δολοφονούσε στη Γάζα και τραγουδούσε στην Eurovision! Ευρώπη σαπίζεις appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα