Το «κάτι σαν υπόκλιση» Μητσοτάκη στο τουρκικό άγημα και τα «πυροτεχνήματα» που κρύβουν τα μαύρα σύννεφα

Οι φωτογραφίες από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν ,«μιλούν» μόνες τους για το κλίμα που έχει επιβληθεί από Άγκυρα και τους συμμάχους μας στην ελληνική κυβέρνηση. Φαίνεται ότι ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του κ.Μητσοτάκη έχει ρεπό…

[caption id="attachment_319834" align="alignnone" width="1619"] Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ
ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_319835" align="alignnone" width="1619"] Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_319836" align="alignnone" width="1619"] Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)[/caption][caption id="attachment_319837" align="alignnone" width="1619"] Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο στην Άγκυρα, Δευτέρα 13 Μαΐου 2024.
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)[/caption]

Ωστόσο θα έπρεπε οι υπόλοιποι στενοί του συνεργάτες να του έχουν πει ότι ένας πρωθυπουργός δεν κάνει καμία υπόκλιση ,,ούτε καν του κεφαλιού σε στρατιωτικό άγημα γενικώς, σε στρατιωτικό άγημα ξένης χώρας πολύ περισσότερο και φυσικά σε ΤΟΥΡΚΙΚΟ στρατιωτικό άγημα!

Από χθες ακούμε ξανά το φοβερό επιχείρημα ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός διόρθωσε τον Τούρκο πρόεδρο, όταν ο τελευταίος αποκάλεσε τη μειονότητα της Θράκης, τουρκική. Δεν καταλαβαίνουμε που είναι το…ηρωϊκό της πράξεως , την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιτρέπει την τουρκική διείσδυση στην Θράκη και μάλιστα σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα, αυτόν της υγείας.

Δεν είναι πια μυστικό ότι η τουρκική  εταιρεία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI που σχετίζεται με δραστηριότητες Υγείας, μπορεί να ιδρύει ιδιωτικά ιδρύματα υγείας, να ανοίγει νοσοκομεία, πολυϊατρεία, ιατρεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, ιδρύματα αναλύσεων, να παρέχει υπηρεσίες υγείας, να παρέχει κάθε είδους μαθήματα πρώτων βοηθειών, με άδεια από τα αρμόδια όργανα, έχει εγγραφεί στο ΓΕΜΗ Έβρου και θα δραστηριοποιηθεί στην Θράκη.

Για την υπόλοιπη τουρκική οικονομική διείσδυση τα έχουμε γράψει πολλές φορές…

Ας δούμε λοιπόν την ουσία επιτέλους κι όχι τα πυροτεχνήματα που κάθε μέρα ο κ.Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του μας δείχνουν στον ουρανό. Είναι τόσα πολλά που κρύβουν τα μαύρα σύννεφα που ο ίδιος προκάλεσε γύρω και πάνω από τη χώρα.

The post Το «κάτι σαν υπόκλιση» Μητσοτάκη στο τουρκικό άγημα και τα «πυροτεχνήματα» που κρύβουν τα μαύρα σύννεφα appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μητσοτάκη,mitsotaki