Άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη στην εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων. Τον έβρισαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο. Βίντεο από τον προπηλακισμό

Σοβαρό περιστατικό εις βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας των Ποντίων στην περιοχή του Λευκού Πύργου, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δεκάδες άτομα, επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις στον Γ. Μπουτάρη. Οπως φαίνεται στο βίντεο ο

κ. Μπουτάρης φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή από το μαινόμενο πλήθος ενώ δίπλα του έπεφταν βροχή τα αντικείμενα.

Ο κ. Μπουτάρης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε και την κεντρική ομιλία στην πλατεία Αγίας Σοφίας, μετέβη στον Λευκό Πύργο για την επίσημη τελετή υποστολής της σημαίας.

Ομάδα συγκεντρωμένων κινήθηκε απειλητικά εναντίον του με σπρωξιές και κλωτσιές. Οπως φαίνεται στην φωτογραφία τον έριξαν κάτω.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης γλίτωσε την τελευταία στιγμή όταν επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο χάρη στην επέμβαση των συνοδών του. Κάποιοι από τους επιτιθέμενους φορούσαν κουκούλες.

Εκεί αρχικά έγινε αποδέκτης αρνητικών σχολίων για τη στάση που έχει κρατήσει απέναντι στην Τουρκία αλλά και τους ίδιους τους Ποντίους, ενώ μερικοί εκ των συγκεντρωθέντων του συνέστησαν να φύγει από την εκδήλωση.

The post Άγρια επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη στην εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων. Τον έβρισαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο. Βίντεο από τον προπηλακισμό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα