Από δαγκώματα σκύλων πέθανε ο 56χρονος σεκιουριτάς στην Ηλεία. Τι έδειξε η νεκροψία

Ο θάνατός του άτυχου 56χρονου φύλακα προήλθε από αιμορραγική καταπληξία συνεπεία κακώσεων προκληθεισών εκ δηγμάτων ζώου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56 ετών κάτοικος Αμαλιάδας και πατέρας ενός παιδιού, εντοπίστηκε από διερχόμενο και από απόσταση, ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου.

Ο άνθρωπος που τον είδε δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στο χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς αναφέρει η ΕΡΤ.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία

και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά.

Τα σοβαρά τραύματα από τις δαγκωματιές των σκυλιών είχαν εξαρχής κινήσει τις υποψίες των αρχών, οι οποίες τελικά επιβεβαιώθηκαν από την ιατροδικαστή. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Αγγελική Τσιόλα, η επίθεση που δέχθηκε από δύο σκυλιά, ήταν η αιτία του θανάτου του.

«Ο θάνατος του 56χρονου προκλήθηκε από αιμορραγική καταπληξία, συνεπεία κακώσεων, οι οποίες προήλθαν από δήγματα ζώων».

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Η αποζημίωση μαμούθ που πλήρωσε η Ολυμπιακή σε οικογένεια επιβάτη. Ήταν ασθματικός και πέθανε μέσα στο αεροπλάνο, ενώ όλοι κάπνιζαν. Τι υποστήριξε η εταιρεία

Η περιπέτεια της περίθαλψης στην Ελλάδα. Από τα ιατρικά κέντρα της αρχαιότητας μέχρι την ίδρυση της Ιατρικής στην Αθήνα. Νέα εκπομπή

The post Από δαγκώματα σκύλων πέθανε ο 56χρονος σεκιουριτάς στην Ηλεία. Τι έδειξε η νεκροψία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα