Ιερέας έδιωξε πιστή από τη λειτουργία επειδή φορούσε μάσκα

«Δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου» φέρεται να είπε ιερέας στην Εορδαία σε πιστή που φορούσε μάσκα.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όταν ο ιερομόναχος Ιγνάτιος διέκοψε τη λειτουργία για να κάνει παρατήρηση σε 74χρονη γυναίκα, που φορούσε μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Δε θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου», φέρεται να της είπε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, η 74χρονη αρνήθηκε να αποχωρήσει, παρά και τη σχετική προτροπή του ιερέα, ενώ εντύπωση προκαλεί η

στάση των υπόλοιπων πιστών, αφού δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μονή έχει εδώ και χρόνια “αποσχιστεί” από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους εκεί μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως “φανατικοί αντιπατριαρχικοί”.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η κόρη τη 74χρονης, αναφέρει:«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».αρχική εικόνα: pixabayΔιαβάστε στη «ΜτΧ»:Πώς δυο ομοφυλόφιλες γυναίκες κατάφεραν να ξεγελάσουν την Εκκλησία και παντρεύτηκαν το 1901. Ίσως ήταν ο πρώτος καταγεγραμμένος λεσβιακός γάμος και είχε τραγικό τέλοςΑποκαλυπτικό βίντεο με τον αρχαιολογικό θησαυρό που έκρυβε το χωράφι με την σταφίδα στην Πύλο. Τι λένε οι Αμερικανοί αρχαιολόγοι για το αίνιγμα του θαμμένου πολεμιστή (βίντεο)

The post Ιερέας έδιωξε πιστή από τη λειτουργία επειδή φορούσε μάσκα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα