Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα βρέθηκε καμένη στο διαμέρισμα της

Νεκρή μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε βρέθηκε πριν από λίγο μία 53χρονη γυναίκα στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους grtimes.gr,την άτυχη γυναίκα βρήκαν άντρες της πυροσβεστικής που είχαν φτάσει στο σημείο μετά από κλήση για φωτιά.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου αντίκρισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και σύμφωνα με πληροφορίες είχε εμφανή εγκαύματα.

Αυτήν την ώρα υπάλληλοι

της πυροσβεστικής ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, για το οποίο όπως αναφέρουν άλλες πληροφορίες δεν προκύπτει εμφανής εστία φωτιάς στον χώρο όπου βρέθηκε η γυναίκα.

Όπως ανέφεραν στο GRTimes ένοικοι της πολυκατοικίας, η γυναίκα τα τελευταία χρόνια ζούσε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.

Είναι χαρακτηριστικό όπως ανέφεραν ότι το τελευταίο διάστημα ζούσε χωρίς ρεύμα και αέριο μέσα στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας της, στο οποίο βρέθηκαν και πάρα πολλά αντικείμενα καθώς και απορρίμματα.

Το δράμα της φέρεται να ξεκίνησε πριν τουλάχιστον 15 χρόνια όταν έχασε τους δυο της γονείς, ενώ ο πατέρας της ήταν ο εργολάβος της πολυκατοικίας όπου ζούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 16χρονηςΚορονοϊός: Κατέληξε 19χρονος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα