Μια νέα χρονιά πλησιάζει με μεγάλα δώρα απο το NewsVoice.gr

Η περίοδος των γιορτών έφτασε και μικροί και μεγάλοι περιμένουν πως και πως να περάσουν στιγμές ξεκούρασης, χαλάρωσης και χαράς με τους δικούς τους ανθρώπους. Εμείς όπως κάθε χρόνο γιορτάζουμε με τους αναγνώστες μας, για αυτό και φέτος σας παρουσιάζουμε ιδέες και προτάσεις για γιορτές στην κουζίνα με συνταγές αλλά και άλλες ιδέες για τις ημέρες που έρχονται.

Για να το γιορτάσουμε όμως και να αρχίσει η χρονιά με πολύ χαρά αποφασίσαμε και προφέρουμε σε μια τυχερή οικογένεια την ανακαίνιση της κουζίνας τους για ενα 2024 γεμάτο γεύσεις και μυρωδιές. Και όταν λέμε την ανακαίνιση της

κουζίνας τους εννοούμε με τα όλα της! Για αυτό και ένας τυχερός η μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει μια δωρο επιταγή για τα καταστήματα ΙΚΕΑ για να αγοράσει έπιπλα κουζίνας, ενώ τα καταστήματα Welcome Stores σε συνεργασία με την BEKO θα προσφέρουν ένα σετ συσκευών κουζίνας για να μαγειρέψετε τις πιο ονειρικές συνταγές. Η ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών WELCOME STORES ήρθε και άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών. Μια αλυσίδα με χαμογελαστό πρόσωπο –ακόμα και στο λογότυπό της. Η Welcomestores, αποτελούμενη από καταστήματα με μεγάλη ιστορία στην εμπορία ηλεκτρικών, συνδυάζει την εμπειρία και την εξειδικευμένη γνώση με την φρεσκάδα, την προστασία και την ευελιξία μια νέας δυναμικής και καθαρά ελληνικής αλυσίδας. Στόχος μας είναι ο καταναλωτής, σε κάθε κατάστημα της Welcome Stores, να νιώθει μοναδικός. Εδώ κάθε παράμετρος μιας σωστής αγοράς ικανοποιείται. Ποιότητα, δίκαιες και καλές τιμές, ποικιλία προϊόντων, εξειδικευμένη τεχνολογική γνώση από εκπαιδευμένο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση, εγγύηση λειτουργίας, μοναδικό after sales service και όλα αυτά πάντα με χαμόγελο. Γιατί αυτό είναι τα Welcome stores. Μια αλυσίδα από χαμόγελα. Ποια όμως είναι η Beko; Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ευρώπη, χάρη στον συνδυασμό της τεχνολογικής καινοτομίας και την δέσμευσή της για μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Η Beko, ιδρύθηκε το 1955 και από τότε επενδύει στην εξέλιξη και τις νέες τεχνολογίες. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της ανάδειξης της σε ένα από τα πιο αγαπημένα brands στην αγορά. Ο στόχος της εταιρίας είναι ξεκάθαρος: αφενός να παρέχει στους καταναλωτές συσκευές μοντέρνου σχεδιασμού με ευκολία στη χρήση, και αφετέρου, οι συσκευές αυτές να κατασκευάζονται και να λειτουργούν με σεβασμό στο περιβάλλον. Η βιωσιμότητα ανήκει αποδεδειγμένα στην φιλοσοφία της εταιρίας και προωθείται σε όλα τα επίπεδα, με κεντρικό σλόγκαν του brand: “Healthy living is only possible in a healthy planet”.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ! Με μια σειρά απο αξιόπιστες και ποιοτικές εταιρείες η Sarafidis Group προσφέρει ενα σετ απο συσκευές και αξεσουάρ κουζίνας ώστε να μην σας λείψει τίποτα. Με εταιρείες όπως Green Pan, Arzum, Severin και άλλες προσφέρει στον τυχερό του διαγωνισμού μας προϊόντα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.

Πως όμως θα σας δίναμε μια νέα κουζίνα για να την χαρείτε πραγματικά αν έχει άδεια ντουλάπια; Γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να σας τα γεμίσουμε τα ντουλάπια αυτά προσφέροντας 500 ευρώ σε δωρο επιταγές για τα σούπερ μαρκετ BAZAAR που είναι μία 100% Ελληνική εταιρεία, του ομίλου Βερούκας, με 190 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Για περισσότερα από 27 χρόνια η BAZAAR συνδυάζει ποιότητα, ποικιλία και οικονομικές τιμές με κύριο γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Στα σούπερ μάρκετ BAZAAR μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία από επώνυμα καθώς και διεθνή προϊόντα αποκλειστικής εισαγωγής. Ποιοτικά προϊόντα σε μόνιμα χαμηλές τιμές σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε μέσα από τις ετικέτες ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ, FARMER, ΣΤΡΟΥΓΓΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ και ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ. Μπορείτε να δείτε τις υπάρχουσες προσφορές και τους τρέχοντες διαγωνισμούς εδώ: www.bazaar-online.gr

____________________________

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό στείλτε το ονοματεπώνυμο σας και την φράση “Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός” στο [email protected] έως τις 31/12/2023 στις 23:59 και ένας μεγάλος τυχερός θα αλλάξει ριζικά την κουζίνα και την διάθεση του την νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
NewsVoice,