AEK: Πήρε ότι χρειαζόταν και συνεχίζει (vids)

Όταν μια ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αποκτάει αυτοπεποίθηση, τις δίνει έξτρα ώθηση, ενώ και οι αντίπαλοι ακόμα και αν έχουν λιγότερο ματς όπως συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έστω και υποσυνείδητα νιώθουν παραπάνω πίεση για το αποτέλεσμα που χρειάζονται στο παιχνίδι που χρωστάνε.

Η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη πήρε μια πολύ σημαντική νίκη,

τρεις βαθμούς που την φέρνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια των πλέι οφ. Μια νίκη που ήρθε με πειστική, απολαυστική, κυριαρχική εμφάνιση κόντρα στον Άρη, τον οποίο νίκησε 2-0.

Μία μέρα μετά τα 100α γενέθλια της η ΑΕΚ έδειξε πως βρίσκει τον παλιό καλό της εαυτό. Την ομάδα που πίεζε ψηλά τον αντίπαλο, που έκλεβε μπάλες, που έκανε κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο, που έβγαζε ευκαιρίες. Ο Πόνσε έδειξε ξανά ότι είναι σημαντικός παίκτης για την επίθεση ειδικά σε μια περίοδο που λείπει ο Λιβάι Γκαρσία. Ο Αργεντινός επιθετικός είναι πάντα μέσα στις φάσεις και έχει το γκολ κόντρα σε όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς για το παιχνίδι και το στιλ του. Εξαιρετικός και ποιοτικός παίκτης είναι ο Πόνσε, γι’ αυτό και είναι πρώτος σκόρερ της Ένωσης πλέον με 14 γκολ.

Η ΑΕΚ πήρε την Κυριακή ότι χρειαζόταν και συνεχίζει την “μάχη” για τον τίτλο. Σεμνά και ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και γνωρίζοντας ότι την περιμένουν απαιτητικά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο το έργο της, αλλά είναι η πρωταθλήτρια και ως πρωταθλήτρια θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο της. Και αν είναι κάποιος αντίπαλος καλύτερος απ’ αυτή τότε μπορεί να της τον πάρει.

ΥΓ: Το κορεό που δημιουργήθηκε από τους οργανωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, αντάξιο της ιστορίας του club. Συγκινητικό. Τίμησαν την ιστορία της ομάδας τους, τους ανθρώπους που την γιγάντωσαν και που την οδήγησαν και την οδηγούν σε τίτλους.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Vasileiou (@giorgos_vasiliou18)

Keywords
Τυχαία Θέματα