Basket League: Τα ζευγάρια των playoff, οι «αιώνιοι» θα παίξουν τα δυο πρώτα ματς πριν ταξιδέψουν στο Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός AKTOR τακτοποίησε με νίκη την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας και πλέον απομένει μία αγωνιστική για την ολοκλήρωση του Top-6 και την έναρξη των playoffs της Stoiximan Basket League.

Τα ζευγάρια έχουν, ήδη, διαμορφωθεί, αφού τα playouts έχουν τελειώσει με την ΑΕΚ Betsson και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν την 7η και την 8η θέση

αντίστοιχα.

Στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Top-6 θα παίξουν Κολοσσός – Ολυμπιακός (12/5, 17:15), Περιστέρι bwin – Προμηθέας (12/5, 20:15) και ΆρηςΠαναθηναϊκός AKTOR (13/5, 17:15).

Ο ΕΣΑΚΕ θα ανακοινώσει το πρόγραμμα την Δευτέρα (13/5) μετά τον αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού και είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα δώσουν τα δυο πρώτα παιχνίδια των play off πριν από την συμμετοχή τους στο Euroleague F4. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα κριθεί στις 2 νίκες και αμφότεροι οι “αιώνιοι” αντίπαλοι θα επιδιώξουν να μην έχουν εκκρεμότητα πρόκρισης, μετά το Βερολίνο και παρά το πλεονέκτημα έδρας που διαθέτουν απέναντι σε ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός.

Τα ζευγάρια των playoffs

Παναθηναϊκός AKTOR (1) – ΠΑΟΚ (8)Ολυμπιακός (2) – ΑΕΚ Betsson (7)Περιστέρι bwin (3) – Κολοσσός Ρόδου (6)Προμηθέας Πάτρας (4) – Άρης (5)
Keywords
Τυχαία Θέματα
Basket League, Βερολίνο,Basket League, verolino